Akademili Gençler Ankara'da

Güncelleme Tarihi:

Akademili Gençler Ankarada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 11:52

Akademili Gençler Ankara'da

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim projelerinden biri olan Erzurum Diplomasi Akademisi'nin öğrencileri, Ankara'da temaslarda bulundu.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de katıldığı Ankara gezisinde Diplomasi Akademisi öğrencileri, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı, TİKA Başkanı Serdar Çam, Yunus Emre Enstitüsü, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Başbakanlık Başmüşaviri Necdet Subaşı ile bir araya geldi. Başkan Sekmen, eğitim çalışması ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Kurumumuz tarafından oluşturulan eğitim projesi kapsamında  Diplomasi Akademisi, Yeni Türkiye vizyonuna hazır, kabuğundan sıyrılmış çıkmış, dünyada ülkemize çizilmiş misyona itiraz eden, bilgili, birikimli, inançlı ve aksiyoner bir gençlik ile özel bir eğitim programını kapsamaktadır. Akademi sayesinde belirlenen hedefe ulaşabilen gençler ile dış politika alanında fikir edinilmesini sağlayacak gezi programlarının ardından, yurt dışı eğitim programları ve Dışişleri Bakanlığı veya bu alanda çalışan diğer kamu kurumlarında iş olanaklarının da yer aldığı imkanların oluşması için genç, yetenekli gençlerimize yeni  eğitim olanakları sunuyoruz."
 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!