Gündem Haberleri

GÜNDEM

    Akademik pideler

    Hürriyet Haber
    07 Ocak 1999 - 00:00Son Güncelleme : 07 Ocak 1999 - 00:01

    Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri, ojeli elleriyle ramazan pidesi hazırlıyor. Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yardımcı Doç. Dr. Gürbüz Kotancılar, günde 2 bin pide üretildiğini, kaliteli ve sağlıklı olduğu için beğenildiğini söyledi. Kotancılar, ‘‘Öğrencilere teorik olarak Ramazan pidesi yaptırıyoruz. Kız ve erkek öğrencilerimiz laboratuvar çalışmalarının yanısıra günün belirli saatlerinde ekmek fırınında çalışıyorlar. Talepleri karşılamakta güçlük çekiyoruz. Tüketiciye ramazan pidesini 100, yumurtalısını ise 120 bin liradan satıyoruz’’ dedi. Pide yapan 4'üncü sınıf öğrencisi Demet Kalpaklıoğlu, Günay Köroğlu ve Elvan Atılgan ise ‘‘Hem öğreniyor, hem de zevk alıyoruz’’ diye konuştular.



    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNANLAR

        Sayfa Başı