Bahadır Sağlam'dan o yarışma hakkında şok açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Bahadır Sağlamdan o yarışma hakkında şok açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 15:53

Televizyon ekranlarında ilgiyle izlenen ses yarışması “Akademi Türkiye” birincisi Bahadır Sağlam, yarışma hakkında bilinmeyen gerçekleri açıkladı. Sağlam, ''Yarışma Bitti, Kimse Beni Tanımadı.'' diyerek sitem etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“Akademi Türkiye” ses yarışmasında birinci olan Bahadır Sağlam, birinci olmasının ardından ilk albümü “Mavi”yi müzik marketlere sunmuştu. Geçtiğimiz ay bu albümden “Zor Geliyor” adlı şarkısına klip çeken Sağlam, yarışma programları konusunda herkesi uyardı. İşte detaylar…

Bana Verilen Vaadleri Tutmadılar!

Akademi Türkiye yarışmasında birinci olarak adını duyurmayı başaran Bahadır Sağlam, yarışma öncesinde ona verilen vaadlerin tutulmadığını belirterek; “Bu tarz yarışmalara katılan gençlere size şunu yapacağız, bunu edeceğiz deyip umutlar veriyorlar, ama hiç birini yapmıyorlar” şeklinde konuştu.

Yarışma Bana Hiçbir Şey Katmadı!

Bir radyo kanalına konuk olan Sağlam, televizyonlarda düzenlenen yarışmalara ilişkin bilinmeyenleri açıkladı.

Sağlam; “Vallahi doğruyu konuşmak gerekirse yarışma bana hiçbir şey katmadı. Bu tarz yarışmalara katılmak isteyen genç arkadaşlarım varsa eğer, beste yapabiliyorlarsa, kendilerine güvenebiliyorlarsa, hevesleri varsa ve zaman denen olguya sabredebileceklerse bu tarz yarışmalara katılsınlar yoksa büyük bir hayal kırıklığı ile yıkılabilirler.” dedi.

Haberin Devamı

“Ben Oldum!” Diyenleri Zamanla Göreceğiz!

Açıklamalarına devam eden Sağlam, günümüz popçularının başarılarının anlık olduğunu belirterek sözlerine devam etti. “Bugün müzik piyasasında bir şarkı ile milyonları tıklatıp 'ben oldum' diyen bir sürü insan var. Ama daha sonrasına baktığımızda, o "ben oldum"ların hiç biri kalmıyor. 'Ben oldum' diyenleri zamanla göreceğiz.” şeklinde konuştu.

Bana Verilen Sözlerin Hiçbiri Tutulmadı!

Katıldığı radyo programında yarışma öncesi ona verilen vaadlerin tutulup tutulmadığı sorulunca Sağlam, “Sözlerin hiç biri tutulmadı. Bu tarz yarışmalara katılan gençlere size şunu yapacağız, bunu edeceğiz deyip umutlar veriyorlar, ama hiç birini yapmıyorlar. Bu yüzden katılmak isteyenler gençler varsa dikkatli olsunlar, o hayallere inanmasınlar. Gerçekten de müzik adına iyi bir şeyler yapacaklarına inanıyorlarsa o yarışmalara katılsınlar çünkü o yarışmalar sadece bir basamak. Yarışma bittikten sonra hiç kimse sizi tanımıyor. Ben bunu yaşadım biliyorum. Yarışmanın birincisine ayaklarını yerden kesecek fırsatlar sunacağız dediler. Ama hiç birini göremedik.” dedi.

Haberin Devamı

Bahadır Sağlamdan o yarışma hakkında şok açıklama

Bahadır Sağlam Kimdir?

2008 Akademi Türkiye ses yarışması birincisi Bahadır Sağlam, 14 Mayıs 1986 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi.

Sağlam, burslu olarak kazandığı Galatasaray iletişim ve müzik teknolojileri bölümünden mezun olduktan sonra ikinci üniversite olarak Haliç Üniversitesi Konservatuarını yarı burslu okuyarak mezun oldu. Haliç Üniversitesi Konservatuarında yüksek lisans yapıyor.

2008 yılında Akademi Türkiye birincisi olduktan 6 ay sonra ilk solo albümü olan “Mavi”yi piyasaya sürdü. Bağlama, cümbüş ve perküsyon çalabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!