Ak Partinin Erzurum yönetimi

Güncelleme Tarihi:

Ak Partinin Erzurum yönetimi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 12:41

Ak Partinin Erzurum yönetimi

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- AK Parti İl Başkanlığı'na Mehmet Emin Öz'ün atanmasının ardından, yönetim kurulunda görev yapacaklar belirlendi. 



Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un 2 yıllık görev sonrası istifası ile boşalan koltuğa Mehmet Emin Öz oturdu. Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Emin Öz, düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulunu açıkladı. Yönetici, avukat, mühendis, mali müşavir, iş adamlarının aralarında bulunduğu yönetimde 6 kadın ile 44 erkek bulunduğunu belirten Mehmet Emin Öz şunları söyledi:



"Erzurum'un değişik bir yapısı var. Etnik, mezhepsel yapısı dikkate alınması gerekiyor. Değişir kültürlerde gelen insanlar aynı ilçede farklı kabileler var. Bunların hepsinin görüşlerini aldık değer yargılarına önem verdik. Belki mükemmel değil ama bu kesimleri tatmin edecek bir yönetim çıkarmaya çalıştık. Bugüne kadar siyaset yapma imkanı bulmamış veya bazı sebeplerden dolayı yaptırılmamış, yapamamış bir çok arkadaşımızda bu yönetimde göreceksiniz. En büyük hedefimiz uyumlu çalışmak. Yönetimimizde değişik mezheplerden, çevrelerden insanlar var."



YÖNETİM KURULU 



Yönetimde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına Muhammer Sunar, Teşkilat Başkanlığına M.Şakir Atalay, Seçim İşleri Başkanlığına Hakan Karadabağ, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Metin Barlak, Dış İlişkiler Başkanlığına Enver Mutlu, Sosyal Politikalar Başkanlığına Onur Temiz, Yerel Yönetim Başkanlığına Akif Hoş, Ekonomi İşleri Başkanlığına Bahrettin Selçuk, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Ali Kemal Şahintürk, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Hakan Yakut, AR-GE İşleri Başkanlığına Durmuş Kılıç, İnsan Hakları Başkanlığına Sedat Ferdi Ödleş, Çevre, Şehir ve Kültür Sedanur Çetin, Sekreter Ömer İncioğlu getirilirken yönetim kurulu üyeliklerine ise şu isimler getirildi:



"Necmettin Koç, Fazıl Hacımüftüoğlu, Necdet Yaylalı, Abdurrahman Tekintongaç, Fethat Binici, İsmail Gülesin, Alparslan Şimşek, Abdulkadir Bulut, Nuh Şenol, Burhan Diler, Hulusi Turan, Tuba Çiçekçi, Vahdettin Yıldız, Celal Ersoy, İsmail Çakır, Satuk Buğra Tanfer, Serap Ağar, Yasin Güraksın, Mahmut Vehbi Çöğenli, Hüseyin Bozkuş, Muhammet Mazlumoğlu, Selçuk Koç, Suat Aksu, Elif Aydın, Yakup Yazıcı, Ömer Korkmaz, Vahdettin Şimşek, Baddal Alpkılıç, Nurdan Efe, Şengül Tan, Samih Kavaz, Mustafa Ören,Ahmet Gül, İmdat Dalli, Celal Aras."







FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!