AK Partililer özel çocuklarla halı saha maçı yaptı

Güncelleme Tarihi:

AK Partililer özel çocuklarla halı saha maçı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 15:28

AK Partililer özel çocuklarla halı saha maçı yaptı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın AK Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, "Engelliler Haftası" kapsamında özel çocuklarla birlikte halı sahada futbol karşılaşması yaptı. Engelli çocuklar, partilileri 12- 7 yendi, onlara altına madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

AK Parti Marmaris ilçe teşkilatı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda engelli çocuklarla halı saha da futbol karşılaşması düzenledi. İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halı Sahası'nda yapılan futbol karşılaşmasına AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen, Başkan Yardımcısı Bilal Sarıöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, okul öğretmenleri, veliler ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Partiler'in Takımı İlçe Başkanı Osman Ülgen, Kadın Kolları Başkanı Elmas Bozkır, İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Sarıöz, AK Parti Tepe Mahallesi

Sorumlusu Mustafa Kuzu'dan oluştu. Engelli çocukların takım kaptanlığını ise Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan yaptı. 4 kişiden oluşan 2 takımın maçı 20 dakika sürdü. Eğlenceli karşılaşmanın sonunda engelli çocuklar, maçı 12-7 kazandı. Karşılaşma sonunda özel çocuklar ile davetlilere su, meyve suyu ve yiyecek ikram edildi. Maçı kazanan çocuklara günün anısına madalya ve çeşitli hediyeler verildi. AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, "Özel çocuklarımız toplumumuzun bir bireyidir. El birliği ile sahip çıkmalıyız. Futbol karşılaşmasında aldığımız keyif ve yüzlerdeki tebessüm dünyalara bedel. Unutmayın en büyük engel sevgisizliktir" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!