AK Partili Tin, yaşlılardan destek istedi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Tin, yaşlılardan destek istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 11:17

AK Partili Tin, yaşlılardan destek istedi

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 Nisan'daki referandum öncesinde mevcut sistemin müdahaleye açık olduğunu ve ülkede karışıklıklara sebep olduğunu belirtip, 'evet' oyu istedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Sosyal Politikalar başkanlığının tarafından düzenlenen "Büyüklerimize Hürmet, Kararımız Evet" isimli etkinliğe katıldı. Etkinlikte yaşlılarla buluşan Tin, referandumda evet oylarıyla destek istedi. Tin, AK Parti olarak sosyal çalışmalara çok büyük önem verdiklerini belirterek, "İlk defa evde bakım ve evde sağlık hizmetleri ile yaşlı yaşam evleri projesini hayata geçirdik. Maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik. 65 yaş üstü aylığını artırdık. Ücretsiz ulaşım imkanı ile yaşlı dostu mekanlar, otel konforunda huzurevleri gibi daha nice güzel icraatlarımızı hayata geçirdik. Şimdi sıra attığımız her adımda ayağımıza dolanan yönetim sisteminden kurtularak yeni yönetim modeli olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne 'evet' oylarımızla geçme zamanı" dedi.

Tin, mevcut sistemin müdahaleye açık olduğunu ve ülkede karışıklıklara sebep olduğunu belirterek, "Koalisyonlar, güçsüz, siyaset dışı vesayet odaklarının müdahalesine açık bir yönetim sistemi milletimize, güzel ülkemize her zaman kaos, yokluk ve yoksulluk yaşattı. Tüp kuyrukları, yağ kuyrukları, ekmek kuyrukları, ilaç kuyrukları yaşattı. Bunları en iyi sizler hatırlarsınız. 16 Nisan'da 'evet' demek, geçmişe perde çekerek evlatlarınızın, torunlarınız geleceğini inşa etmek demektir. 'Evet' demek rahmetli Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayalini gerçekleştirmek demektir" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!