AK Partili Tin: "Anadolu'ya uzanan elleri kıracağız"

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Tin: Anadoluya uzanan elleri kıracağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 16:58

AK Partili Tin: "Anadolu'ya uzanan elleri kıracağız"

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, FETÖ/PDY'nin ihanetin bedelini ağır ödeyeceğini belirterek, "Anadolu'nun geleceğine uzanan hain elleri hep birlikte kıracağız" dedi.

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, partisinin Serinhisar İlçe Dayanışma Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıya Tin'in yanı sıra, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ilçe teşkilatı ile partililer katıldı. Parti binası lokalinde düzenlenen toplantıda; AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye'de ortalama 16 ayda bir hükümet kurulduğunu ve bu durumun istikrar ve güveni çökerttiğini söyledi. Dış güçlerin darbelerle, ekonomik krizlerle, siyasi çekişmelerle ve terör belasıyla Türkiye'ye çok zaman kaybettirdiklerini aktaran Tin, Türkiye'nin, bu engellemeleri ve krizleri yeni bir sistemle ortadan kaldırarak geleceğe emin adımlarla yürüyeceğini belirtti. Küresel ve bölgesel başarı için sistem değişikliğinin gerekli olduğunu ileri süren Tin, "Türkiye'de yeni yönetim modeli ile istikrar, güven ve kalkınmanın sağlam temelleri atılmış olacaktır. Güçlü bir yönetime her dönem ihtiyacımızın olduğu aşikardır. Terör belasını başımızdan atmak, verdiğimiz küresel ve bölgesel mücadeleler de başarıya ulaşmak için mevcut sisteme veda ederek yeni yönetim modelini hayata geçirmemiz zaruri hal almıştır" dedi.

"İHANETİN BEDELİ AĞIR OLACAK"

FETÖ'nün 40 yıllık haince hazırlanan planın bozulduğunu ve insanların masum duygularla bağlandığı bu illegal yapının ihanetin bedelini çok ağır ödeyeceğini söyleyen Tin, "Milletimizle beraber tarihin bize emaneti olan Anadolu'nun geleceğine uzanan hain elleri hep birlikte kıracağız. Türkiye olarak DAEŞ, FETÖ, PKK, YPG gibi tüm terör örgütlerinin kökünü bedeli ne olursa olsun bu coğrafyadan kazıyacağız" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!