AK Partili Sürekli Kınık'ta incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Sürekli Kınıkta incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 11:05

AK Partili Sürekli Kınık'ta incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

İZMİR'in Kınık ilçesini ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, inşaatı devam eden bazı projeleri yerinde inceledi.

Kınık Belediyesi'ni ziyaret ederek Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına müracaat eden vatandaşlarla sohbet eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, TOKİ inşaat alanında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Konutların kısa sürede tamamlanmasını isteyen Sürekli, "Bir yıl önce burası taşlık bir tepeydi ama şu an baktığımızda bir mahalleye dönüşmüş. Çevre düzenlemesi bittiğinde şehrin gürültüsünden uzak olması ve hava kalitesi açısından ilçenin en güzel mahallesi olacak. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sürekli daha sonra AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ile beraber Kınık Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret etti. Kınık Belediyesi ve İzmir Valiliği tarafından ortaklaşa yapılan Pekmez Pazarı Camii ile Kınık Şehir Hamamı restarasyon çalışmaları hakkında da bilgi alan AK Partili Sürekli, Aşağı Mahalle sakinleri ve ilçe pazarı esnafıyla da biraraya geldi. Kerem Ali Sürekli, "Kınıklılar belediye başkanlarından ne kadar memnun olsalar az. Kendisi göreve geldiği 2014 yılında ilçenin tüm ihtiyaçlarını belirleyip 3 yılda Maden Şehitleri Parkı, Kınık Devlet Hastanesi, TOKİ konutları, Delez Yaşam Vadisi projelerinin bazılarını bitirdi. Bazılarını ise 2018 yılı içerisinde tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacak. Bizler Ankara'dan, Sadık başkanımız Kınık'tan Kınıklılara nasıl bir hizmeti daha getiririz diye çalışıyoruz. Kınıklılar sahip çıktığı sürece bu yönde çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Cevdet ŞEN / KINIK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!