AK Partili Sorgun Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Sorgun Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 16:19

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET SORGUN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SANAYİDE ESNAF ZİYARETLERİ İLE SÜRDÜRDÜ.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun, seçim çalışmaları sırasında herkesten büyük teveccüh gördüklerini söyledi.
Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun, seçim çalışmaları kapsamında merkez Selçuklu ilçesinde sanayi sitesinde ziyaretlerde bulundu. Tırsan, Zafer ve Anadolu Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret eden Ahmet Sorgun, “Hemşehrilerimiz, sanayicilerimiz, oto tamircilerimiz, esnafımız bizlere büyük bir teveccüh gösteriyor. ‘Bu son 3 ayda, 4 ayda gereken dersimizi birlikte aldık Türkiye olarak, 7 Haziran’daki tabloyu bir daha 1 Kasım’da görmek istemiyoruz. Bunu için siz gidin başka taraflarda çalışın, burada biz çalışıyoruz’ diyorlar. Biz tabii kendilerini ziyaret edeceğimizi ifade ediyoruz. Bunun bir Türkiye meselesi olduğunu, bir şahıs meselesi, parti meselesi olmadığını ifade ediyorlar. Büyük bir teveccüh var. Her gittiğimiz yerde büyük bir kabul var ve olağanüstü bir destek vereceklerini ifade ediyorlar” dedi.
Hemşehrilerine, sanayicilere, iş adamlarına ve esnaflara gösterdikleri hüsnü muamaleden dolayı teşekkürlerini ileten Sorgun, “İnanın bir ayı aşkındır kapı kapı dolaşıyoruz. Hiçbir yerde kötü muameleye, surat asmaya rastlamadık. AK Parti’ye oy vermeyecek olanlar bile büyük bir nezaketle bizleri karşılıyorlar. Ama pek çok hemşehrimiz artık ‘Biz geçmişte şu partiye, bu partiye oy vermiştik. Artık parti meselesi değil şimdi Türkiye, önce Türkiye meselesi. 1 Kasım’da ne yapacağımızı biliyoruz ve 1 Kasım’ı iple çekiyoruz’ diyorlar” ifadelerini kullandı.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun, esnaf ziyaretlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı tarafından Kapu Camisi’nde gerçekleştirilen aşure dağıtım programına da katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!