AK Partili Şengül'den teşkilata; Sandığa sarılın

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Şengülden teşkilata; Sandığa sarılın
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 16:12

AK Partili Şengül'den teşkilata; Sandığa sarılın

Haberin Devamı

İLÇE kongrelerine Kınık ve Bergama'dan sonra  Beydağ ve Kiraz'la devam eden AK Parti'de sandık uyarıları yapıldı. Beydağ İlçe Kongresi'nde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, teşkilattan saha çalışması yapmasını isteyerek, "Partinin her üyesi Recep Tayyip Erdoğan'ın temsilcisidir. Hiçbiriniz 'Ben kimim, neyim' demeyin" dedi.

AK Parti Beydağ ve Kiraz'da sandığı delegenin önüne koydu. AK Parti Beydağ 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "Partinin her üyesi Recep Tayyip Erdoğan'ın temsilcisidir. Hiç biriniz 'ben kimin, neyim' demeyin" dedi. Beydağ İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu'nun yeniden aday gösterildiği kongreye, İzmir milletvekilleri Nükhet Hotar, Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan İl Başkanı Şengül, partililerden birbirlerine sahip çıkmalarını isteyerek, şunları söyledi:

"Artık esnaf ziyaretleri, fotoğraflar, sosyal medya paylaşımları azalacak. Herkes sandığa sarılacak. Kısa süre içinde sandık görevlilerimiz seçmenlere bakıp kaç kişiye ulaşabilirim konusuna eğilmeli, çalışmalıdır. Sandık bizim için çok önemlidir. Hemen eğitim programlarıyla ve toplantılarla organize olarak harekete geçeceğiz. Çok kolay unutuyoruz. 'Dik dur eğilme, bu millet seninle' diye slogan atıyoruz. Liderimiz bütün dünyaya karşı dik duruyorsa inanın sizin o samimi duruşunuz sayesindedir. O nedenle kendinizi sakın küçümsemeyin. Sizin gidip bir kişiyi ikna etmeniz inanın çok önemli. Hangi kademede olursanız olun, 'Ben koşturmasam kimse koşturmaz' deyin. Beydağ'da AK Parti'nin temsilcisi sizlersiniz. Bu salondaki herk

Konuşmaların ardından delegeler yeni yönetim için sandık başına gitti. Mevcut Başkan Ogün Asil Aydoğdu, yeniden seçilerek başkanlık koltuğuna oturdu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!