AK Partili Şengül'den dış mihrak mesajı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Şengülden dış mihrak mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 14:31

AK Partili Şengül'den dış mihrak mesajı

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Buca’da düzenlenen iftar programında, Türkiye üzerine yeni bir oyunun kurgulandığını ileri sürerek  "Herkes müsterih olsun, halkımız her şeyin farkındadır ve bu oyunu da bozguna uğratacaktır" dedi.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı'nın Gönül Sofrası adını verdiği iftar programlarının Buca ayağında konuşan Ak Parti İl Başkanı Aydın Şengül, Türkiye’yi dize getirmek isteyen güçlerin bu hevesinden vazgeçmediğini ve yeni bir oyun kurguladığını öne sürerek, şunları söyledi:

"Bize Avrupa’da miting izni vermeyenler, kimlere izin veriyor? Ne kadar bizim karşıtımız, düşmanımız varsa onlara gönüllerini, kucaklarını açmışlar. İlk defa dünyada haksızlığa karşı duran, ‘dünya beşten büyüktür’ diyen, mazlumların yanında olan ve tüm haksızlıkları sahiplerinin yüzüne karşı söyleyebilen bir liderimiz var. Ama o lidere karşı inanılmaz bir cephe oluşturulmuş durumda. Ancak onların bilmediği, atladıkları bir şey var. O liderin arkasında gönlünü, yüreğini koymuş, kefenini eline almış, koşan milyonlar var. Dünyada umudunu ona bağlamış, ona dua eden, arkasında duran milyarlar var. Önümüzdeki süreç içerisinde yine bu oyunu, bizim o samimi, o içten vatandaşlarımız bozacak. Yine onlara en güzel dersi vereceğiz. Allah, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın. İçimize nifak tohumu sokmak isteyenlere, bir birimize sarılıp bir ve beraber olarak en güzel cevabı vereceğiz."

İl Başkanı Aydın, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Pelin Yayalar ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda gençlere suharda boyoz dağıttı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!