AK Partili Sena Nur Çelik:

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Sena Nur Çelik:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:45

ak parti antalya milletvekili ve adayı sena nur çelik seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Alanya’da sürdürmeye devam ediyor.
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Alanya’nın Keşefli, Yeşilöz, Büyükpınar, Hocalar, Özvadi, İmamlı ve Uğrak Mahallelerinde sürdürdü. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çelik, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için hayati önem taşıdığını hatırlattı. Çelik, “Çevremiz adeta ateş çemberi. Türkiye bu ateş çemberinin içinde bölgenin tek istikrarlı ülkesi. Son 13 yılda güçlü AK Parti hükümetleri ile büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleştiren ülkemiz, istikrarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Gün geçmiyor ki, batı medyasında ülkemizi hedef alan bir karalama ve kara propaganda olmasın. Dış kaynaklı kara propagandanın maalesef içte de destekleri var. Halkın AK Parti’ye olan destek ve sempatisini kırmaya çalışıyorlar. Meselenin parti meselesi olmadığını, ülke meselesi olduğunu halkımız çok iyi biliyor ve görüyor” dedi.
ZAYIF, BATIYA MUHTAÇ VE BAĞIMLI BİR ÜLKE İSTEYENLER VAR
Sena Nur Çelik, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde, farklılıklarımızı kutuplaşma, nefret ve düşmanlık vesilesi yapmak için çaba gösterenler var. Mecliste bir iktidar çoğunluğu oluşmasın diye her yola başvuruyorlar. Türkiye bir koalisyona muhtaç olursa bu çevreler, ülkemizi istedikleri istikamete sokacaklarına inanıyorlar. Biz güçlü olursak, birlik ve beraberliğimiz korursak ve her zaman olduğu gibi bir birimize sahip çıkarsak bu tuzaklar hiçbir işe yaramayacaktır. Büyüyen ve güçlenen bir Türkiye istemeyenler, zayıf, batıya muhtaç ve bağımlı bir ülke isteyenler milletimizden gerekli cevabı 1 Kasım seçimlerinde alacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!