AK Partili Sena Nur Çelik:

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Sena Nur Çelik:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2015 14:50

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Antalya’nın Akseki ilçesinde sürdürdü. Çelik, ülkede yaşanan terör eylemlerinin siyasi belirsizlikten beslendiğini söyledi.
Seçim çalışmalarına Akseki ilçesinde devam eden Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, ilk programında Murtiçi Mevkisinde bulunan bir evde gözleme yapan kadınları ziyaret etti. Kadınlarla bir süre sohbet eden genç milletvekili Sena Nur Çelik, 1 Kasım seçimlerinin önemini vurguladı. Daha sonara Taşlıca Mahallesi’nde bulunan evleri tek tek ziyaret eden Çelik, vatandaşların sorularını yerinde dinledi. Sena Nur Çelik ve beraberindekiler Akseki’de, Güneykaya, Hocaköy, Kepez, Kepezbeleni ve Sinanhoca mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Çelik, vatandaşların her türlü sıkıntısını dinlerken, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin en önemli seçimi olduğunu, istikrarla her türlü sorunun aşılacağını belirti.
“TERÖR SİYASİ BELİRSİZLİKTEN BESLENİYOR”
Terör örgütlerinin eylemlerini eş zamanlı olarak başlatmalarının tesadüf olmadığını belirten Çelik, terörün amacının ülkeyi istikrarsızlaştırmak olduğunu söyledi. Çelik konuşmasında "7 Haziran’dan sonra pusuda bekleyen terör örgütleri, ‘bu ortamda bir şeyler yapabilir miyiz?’ düşüncesiyle harekete geçti. Siyasi belirsizlikten beslenen terör örgütleri, ülkede bir zafiyet olduğunu düşünerek eylemlere başladılar. Ancak yanılıyorlar, Türkiye zaaf içine düşmüş bir ülke değil. Hükümetimiz çok kararlı bir şekilde terör odaklarına karşı mücadele veriyor." dedi.
“DAHA FAZLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ”
Birlik ve beraberliğin ülkemizin huzuru ve güvenliği için önemini anlatan Sena Nur Çelik "Geçmişte devlet ve millet olarak çok zor badireler atlattık ama bunların hepsinin üstesinden geldik. Şimdi her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik içinde olarak dayanışmamızı daha da pekiştirmeliyiz. Milletimiz birlik ve beraberlik içinde teröre karşı mücadele eden polisimizden, askerimizden dualarını esirgemez ise, devletimize destek olursa terör dahil hiçbir güç ülkemizi sarsamaz ve istikrarımızı bozamaz. 1 Kasım seçimleriyle inşallah ülkemiz yeni bir moralle, huzuru sağlamış, istikrar içinde büyüyen bir ülke olacak” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!