AK Partili Savaş, seçimler için AVM'de oy istedi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Savaş, seçimler için AVMde oy istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 12:07

AK Partili Savaş, seçimler için AVM'de oy istedi

Haberin Devamı

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'daki bir alışveriş merkezini ziyaret edip, vatandaylardan 24 Haziran'daki seçimler için destek istedi.

Milletvekili Mustafa Savaş'a AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı da eşlik etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, ayak üstü sohbet eden Savaş, günlük yaşamları ile ilgili talep ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için oy isteyen Savaş, "Milletvekili aday arkadaşlarımızla ve tüm teşkilatımızla birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla 'Durmak yok yola devam inşallah" diye konuştu.

AK Parti'nin 16 yıldır, halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldığını vurgulayan Savaş, "AK Parti halkın arasında. Halkla birlikte Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor. Halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Halkımızın ilgisi bizlere enerji veriyor. Bizler de AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!