Ak Partili Kaya'dan Yıldırım savunma

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Kayadan Yıldırım savunma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 12:38

Ak Partili Kaya'dan Yıldırım savunma

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, 24 Haziran seçimleri için Torbalı'da kahvehaneleri dolaştı, Karabağlar'da Bozyaka Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.

Ak Partili Kaya, bayramda ilk olarak 1997 yılında Tunceli Pülümür'de şehit olan çocukluk ve okul arkadaşı Şehit Serdar Genç'in annesi Zeliha Genç'i Torbalı'daki evinde ziyaret etti. Kaya, 2016 yılında Diyarbakır Lice'de şehit düşen Torbalılı Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Eser'in annesi Türkan Kalkan'ın da bayramını kutladı. Kaya, Karabağlar'da Bozyaka Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, Başbakan Binali Yıldırım'ın performansı ile olarak yaptığı "Sayın Başbakan, nedendir bilinmez başarılı bir başbakanlık yapamadı" sözlerini değerlendirdi. Kaya, "Milletimiz Binali Yıldırım'ı tarihe geçen büyük eserlerinden, hayatı kolaylaştıran dev yatırımlarından biliyor. Marmaray'dan, üçüncü havalimanından, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden, Konak Tüneli'nden, hızlı trenlerden, bölünmüş yollardan ve daha nice hizmetlerden biliyor. Milletimiz Binali Yıldırım'ı vefasıyla biliyor, cesaretli ve vatan sevdalısı yapısıyla biliyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklar birilerine yol açarken, hainlere meydan okuyan duruşuyla biliyor. En sert rüzgarlarda bile sallanmadı, dirayetini ve inancını bir an bile kaybetmedi. Hainlere göz açtırmadı, duruşunu, asaletini hep muhafaza etti" dedi.

'SALDIRILAR BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ'

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Partililere yönelik saldırıyı kınayarak, terörü ve teröristi yok etmek içi mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Kaya, "Demokrasiye yapılmış bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenler, bunun hesabını mutlaka verecekler. Siyasette baskıyla, tehditle, öldürmekle, şiddetle netice alınması mümkün değildir. Bu saldırılar bizi asla yolumuzdan döndüremez. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu işin arkasını asla bırakmayacağız. Ne Gabar'da bırakacağız, ne Cudi'de bırakacağız, ne Tendürek'te bırakacağız, ne Bestler Dereler'de bırakacağız, ne Kandil'de bırakacağız, ne de bu tür yerlerde bırakacağız. Terörü, teröristleri yok etmeye, milletimizin özgür bir ortamda seçim yapması için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!