AK Partili Karadağ'dan CHP'li Başkan Ülgür'e yanıt

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Karadağdan CHPli Başkan Ülgüre yanıt
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 13:59

AK Partili Karadağ'dan CHP'li Başkan Ülgür'e yanıt

Haberin Devamı

Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın zeytincilik yasasındaki düzenlemeyle ilgili "Tecavüzcü Coşkun gibi oldu bunlar" sözlerine tepki gösteren, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, "Bu sözleri kınıyorum. Çanakkale halkına, belediye başkanı medyada yer aldığında çocuklarımızı uzaklaştırın tavsiyesinde bulunuyorum" dedi.
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın, üretim ve yatırımın önündeki engelleri kaldırmayı hedefleyen Üretim Reform Paketi Kanun Tasarısı Taslağı'nda zeytincilik yasasındaki düzenlemeyle ilgili olarak dün (salı) Cumhuriyet Meydanı'nda Çanakkale Kent Konseyi Çevre Meclisi öncülüğünde düzenlenen basın açıklaması ardından Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ın "Tecavüzcü Coşkun gibi oldular" sözlerine tepki gösterdi. İl Başkanı Yeşim Karadağ bu sözlere tepki gösterirken yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"Maalesef muhalefet her zamanki gibi' diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Ortada fol yok, yumurta yok. Tasarı bugün mecliste görüşülecek. Ama bir kaşık suda fırtına çıkarmaya alışkın olan ana muhalefet partisi bu konuyu da sulandırmıştır. Kanunun adı zaten zeytin ağaçlarını koruma kanunudur. Tasarının içeriğini okumadan yapılan değerlendirmeler kamuoyumuza yanıltmaktadır. Belediye Başkanı sayın Ülgür Gökhan dün yapılan eylemde bu düzenleme için 'Tecavüzcü Çoşkun gibi oldular. Doğa tecavüzcüsü' ifadesini kullanmıştır. Bu sözleri kınıyorum ve Çanakkale halkına belediye başkanı medyada yer aldığında çocuklarımızı uzaklaştırın tavsiyesinde bulunuyorum. Sorumluluk makamındaki insanların sözlerini cımbızla seçmesi gerektiğine inanıyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!