AK Partili Kalkan Esnaflara Seslendi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Kalkan Esnaflara Seslendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:33

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI NECİP KALKAN, İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI. ESNAFLARA SESLENEN KALKAN, "SÖZ VERİYORUM Kİ SORUNLARIN İZMİR’DEKİ SÖZCÜSÜ VE PARLAMENTODA TAKİPÇİSİ OLACAĞIM" DEDİ.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantısına katıldı. Esnaflara seslenen Kalkan, "Söz veriyorum ki sorunların İzmir’deki sözcüsü ve parlamentoda takipçisi olacağım" dedi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Binali Yıldırım’ında katıldığı İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya katılan ve burada bir konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, parlamentoda iktidar partisinin milletvekili olarak esnafın emrine amade olacağını belirtti. Kaya, "Ticarete küçük yaşlarda başladım. Esnaf ve sanatkarların içinden gelmiş bir kardeşiniz olarak parlamentoda temsilciniz ve sesiniz olacağım. Bugün karşınıza bir milletvekili adayı olarak çıktım. Her zaman söylüyorum yüzünü görmediğiniz, kim olduğunu bilmediğiniz milletvekilleri yerine bundan sonra halkla iç içe İzmir’in evladı, Necip Kalkan’ı aranızda göreceksiniz. Esnafın derdine hep birlikte yıllarca şahit olduk. Ben sayın bakanımız Binali Yıldırım’ın huzurunda sizlere söz veriyorum ki bu sorunların İzmir’deki sözcüsü ve parlamentoda takipçisi olacağım" dedi.
Çalışmalarına Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek devam eden Kalkan, 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran’da yarım kalan bir hesabın kapatılacağını söyledi. Ziyaret sırasında dernek başkanı ve üyeler tarafından sevgiyle karşılanan Kalkan, "Güneydoğulu kardeşlerimizin ve İzmir iş dünyası sağ olsunlar her zaman bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. Bu bir ideal meselesi ben İzmir sokaklarında İzmirli hemşerilerimizin milletvekili olacağım. Bizim meselemiz memleket meselesi. Diyarbakır’da, İzmir’de bizim. Ben sizin meselenize sahip çıkacağım, sorun soruşturun benim hakkımda en ufak leke bulursanız sakın oy vermeyin. Aranızdan çıktım ve hayatın her safhasında bulundum” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!