Ak Partili kadınlardan başkan Gürsoy’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili kadınlardan başkan Gürsoy’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 09:27

Ak Partili kadınlardan başkan Gürsoy’a ziyaret

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)- AK PARTİ Antalya Kadın Kolları başkanı Esra Özkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u ziyaret etti.

Çeşitli gezi programı ve temaslarda bulunmak üzere Bitlis’e gelen Ak Parti Antalya Kadın Kolları başkanı Esra Özkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Bitlis Kadın Kolları başkanı Diba Zeydan ile birlikte Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ettiler. Bir süre burada sohbet eden Ak Partili kadınlara Belediye Başkanı Gürsoy, Adilcevaz’ın doğal ve tarihi güzelliklerini anlattı. Başkan Gürsoy,"İlçemiz Süphan Dağı eteklerinde yer alan ve Van Gölü’ne kıyısı olan tarihi ve doğasıyla yeşille mavinin bir arada bulunduğu güzel bir ilçedir. İlçemiz tarihi yapıların ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Van Gölü’nde su kayağı yapılabilmekte ve aynı zamanda Süphan Dağı’na tırmanacak olan dağcılar içinde bir turizm merkezidir. İlçemizin tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi var. Tarım alanında ilçemizde dünyaca ünlü Adilcevaz cevizi yetiştirilmektedir" dedi.

Ak Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç ise Adilcevaz’a ilk defa geldiklerini ve Adilcevaz'ın güzelliklerinin kendilerini etkilediğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!