AK Partili kadınlar 2019 seçim hazırlıklarına başladı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili kadınlar 2019 seçim hazırlıklarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2018 13:13

AK Partili kadınlar 2019 seçim hazırlıklarına başladı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - AK Parti Kadın Kollarının mahalle başkanları toplantısı yapıldı. Kadın partililere 2019 seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sevilay İlkentapar ve kadın kollarının çok sayıda mahalle başkanları katıldı. Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Özden, yaptığı konuşmada, “Sizlerle hep beraber inşallah Kayseri’ye yakışan sonuçları, Kayseri için en güzelini yapmaya çalışacağız. Burada en önemli bizim seçim ayaklarımızın biri kadınlarımız. Ana kademedeki kadınlarımız dâhil ana kademe de çalışan arkadaşlarımızın eşleri dâhil ben bütün bayanlarımızı kadınlarımızı önemsiyorum. Onlar olmasa bizim çalışmalarımız bile aksıyor. Sizler olmasanız bizim seçimin bir ayağı aksıyor.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne diyor, girmedik kapı, çalmadık ev, köşe işyeri bırakmayacağız. Bunun içinde elimizden ne geliyorsa 2019 seçimleri için fazlasıyla yapacağız” dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı ise, “Şimdi önemli bir süreç içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde il kongremizi yapacağız. Ana kademe yönetim kurulunu seçecek. İnşallah Kayseri’de de bir olgunluk ve kardeşlik duygusu içinde kongre süreci geçirildi ve geçirilmeye devam ediyor. Partide çalışan herkes bizim basımızın tacı. Görevini tamamlayıp giden kardeşlerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!