AK Partili gençlerden Karaağaç göletinde çevre temizliği

Güncelleme Tarihi:

AK Partili gençlerden Karaağaç göletinde çevre temizliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 14:40

AK Partili gençlerden Karaağaç göletinde çevre temizliği

Haberin Devamı

AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları üyeleri Karaağaç Köyü'ndeki Karaağaç Göleti'nde, çevre duyarlılığı oluşturmak adına temlizlik çalışması yaptı. Uşak Belediyesi ekipleri de temizlik çalışmalarına destek verdi.

Uşak İl Gençlik Kolları üyeleri, Türkiye genelinde 'AK Gençlik Çevre Hareketi" adıyla başlatalın temizlik çalışması kapsamında Karaağaç Göleti çeresinde çöpleri topladı. 'Değerli ve kalıcı olan doğadır' vurgusu ile sahaya çıkan AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları üyeleri, Uşak Belediyesi ekiplerinin de desteğiyle Karaağaç Göleti çevresinde gün boyunca yapılan temizlik çalışmasında onlarca torba dolusu katı atık topladı.

Temizlik çalışmalarına destek veren Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, "Kirleten bizsek, temiz tutacak olan da bizleriz" mesajı verdi. Karaağaç Göletinin Uşak'ın mesire alanlarından biri olduğunu belirten Uludağ, "Burada Gençlik Kolları Başkanlığımız'ın yapmış olduğu proje kapsamında destek için bulunuyoruz. Temiz çevre, temiz toplum, bireylerimizin temiz olmasıyla başlayan bir organizasyon. Yaşam alanlarımızda çevreye verdiğimiz değer bizim çocuklarımıza da örnek olmalı ki bundan sonraki süreçte de bu hassasiyeti canlı tutalım. Bu etkinlikteki gaye bir örnek olmaktır. Tüm Türkiye'de aynı anda yapılmasıda bir farkındalık oluşturacaktır. Temiz çevre, temiz şehir hepimizin idealidir" dedi.

Etkinlik boyunca toplanan pet şişeden çeşitli ambaj atıklarına kadar onlarca torba çöp, Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak katı atık depolama alanına götürüldü.

Feyzi DAVULCU / UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!