Ak Partili Elitaş: Mikroba merhamet, vücuda zulümdür

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Elitaş: Mikroba merhamet, vücuda zulümdür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 18:54

Ak Partili Elitaş: Mikroba merhamet, vücuda zulümdür

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, ''Kendisine din adamı süsü verip milletin safça verdiği yardımlarla bu milletin köküne dinamit koyan mikroba merhamet vücuda zulümdür. Zalime merhamet de mazluma zulümdür'' dedi. 
Elitaş, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ve Organik Bahçe olarak da nitelendirilen Doğal Tarım Ürünleri Üretim ve Pazar Yeri'nin temel atma törenine katıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, törende yaptığı konuşmada, 15 Temmuz ve sonrasına değindi. Mikroba merhametin vücuda zulüm olduğunu ifade eden Mustafa Elitaş, "Kendisine din adamı süsü verip milletin safça verdiği yardımlarla bu milletin köküne dinamit koyan mikroba merhamet vücuda zulümdür. Zalime merhamet de mazluma zulümdür. Onun için bu mikroba merhamet etmeyeceğiz" dedi. AB ve ABD'ye de seslenen Elitaş, ya darbecilerden ya da Türkiye'den yana olmalarını istedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Türkiye'de ilk olacak tesiste ya da bölgede üretilen tüm organik ürünlerin Organik Bahçe içinde satılabileceğini açıkladı.
Törene konuşmaların ardından Organik Bahçe'nin temeli katılımcılar tarafından butonlara basılarak atıldı. Daha sonra Organik Bahçe içerisindeki örnek tesis gezilerek burada yetişen organik ürünlerden tadıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!