AK Partili Cevdet Yılmaz: Hak ettikleri cevabı alıyorlar

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Cevdet Yılmaz: Hak ettikleri cevabı alıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 20:55

AK Partili Cevdet Yılmaz: Hak ettikleri cevabı alıyorlar

Haberin Devamı

Mesut BUDRAÇ/BİNGÖL, (DHA) - AK Parti Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, HDP Eş Genel Başkanları ve milletvekillerinin tutuklanmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Hak ettikleri cevabı alıyorlar, almaya da devam edecekler" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, doğalgazın kullanıma açılması nedeniyle düzenlenen törene katılmak üzere Bingöl'e geldi. AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Vali Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile birlikte İnönü Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarına çekilen doğalgaz açılış törenine katılan Yılmaz, buradaki konuşmasında Diyarbakır'daki terör saldırısına değindi. Cevdet Yılmaz, "Maalesef bugün çok acı bir hadise yaşadık. Diyarbakır’da sivil insanların içinde bombalı terör eylemi gerçekleştirildi. Bunu nefretle lanetliyoruz. Güvenlik güçlerimizden ve sivil insanlarımızdan, şehitlerimiz var. Yaşanan hadiselerin son olmasını temenni ediyoruz. Hiçbir ahlaki ve hukuki değeri olmayan bir zihniyet, bu bölgemize büyük zararlar veriyor. Bu eylemler, bu zihniyeti çok net bir şekilde anlatan eylemlerdir. Adeta çukur siyasetine, teröre destek vermeyen sivil halkı cezalandırma mantığı ile yapılan bu terör eylemini şiddetle kınıyoruz" dedi.
'HAK ETTİKLERİ CEVABI ALIYORLAR, ALMAYA DA DEVAM EDECEKLER'
Eşbaşkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu HDP'li vekillerin tutuklanmasını da değerlendiren AK Partili Yılmaz, "Bunlara karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Kimin ne meselesi varsa, hukuka riayet ettiği sürece bu meselelerini gündeme getirir. Ama birileri, şiddeti, terörü ısrarla bir araç olarak kullanmaya çalışıyor. Onlar da hak ettikleri cevabı alıyorlar. Almaya da devam edecekler. Bingöl’ün eksik kalan hizmetlerinden biriydi doğalgaz. Bingöl, bundan sonra çok daha kaliteli bir havaya karışmış oluyor. Maliyetler açısından da çok avantajlı olacak. Tüp gaza göre çok daha düşük maliyetli bir şekilde bu ihtiyaçlar karşılanmış olacak" diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindekiler, doğalgaz çalışmalarının bitmesi ve açılışını temsili meşaleleri yakarak gerçekleştirdikten sonra alandan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!