AK Partili Çelik’ten Seçim Değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Çelik’ten Seçim Değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 11:14

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLLİ ADAYI SÜLEYMAN ÇELİK, “BİRİLERİ KAN VE GÖZYAŞI ÜZERİNDEN BİZLER İSE HİZMETLERİMİZ ÜZERİNDEN OY İSTİYORUZ” DEDİ.

AK Parti Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, birileri gibi kan ve gözyaşı üzerinden değil, yaptıkları hizmetler üzerinden oy istediklerini kaydetti.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çelik, “Çözüm süreci ve problemlerimizin çözümü için 6 arkadaşımızla parlamentoya gittiğimiz taktirde, birilerinin himayesinde olmadan ne Kandil’i ne de İmralı’yı muhatap alınmadığı bir ortamda sadece ve sadece Mardin Halkının, kanaat önderlerinin ve siz değerli cemaatin muhatap alınacağı bir şekilde bütün sorunların ortadan kaldırılması için çaba harcayacağız. 7 Haziran seçimlerinde gördük ki ülkemizin güçlü bir iktidara ihtiyacı var. 13 Yıllık iktidar olarak dava yolumuzda birlik ve beraberlik içerisinde devam etmemiz, şer odaklarının hedefini oldu. AK Parti iktidarı ile Türkiye’deki huzur ve kardeşlik ortamın her zaman dünyaya örnek olmuştur. Şimdi ise ülkemizdeki huzuru bozmaya çalışan şer odaklarına 1 Kasım’da gereken dersi vermeliyiz. 13 yıllık devam eden huzurlu, kardeşlik ve istikrar yolumuzda engel olmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. Mücadelemizi sonunda kadar sürdüreceğiz” dedi.
“KAN VE GÖZYAŞI ÜZERİNDEN OY İSTİYORLAR”
Bölgedeki olaylara dikkat çeken Çelik, çok önemli bir seçimin arifesinde olunduğunu anlatarak, şunları kaydetti:
“Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. 1 Kasım bu ülkede barışa, kardeşliğe ve huzura kurşun sıkanlara karşı dik duracağız. Memlekette huzurun sağlanması, kalkınması, birlik ve beraberliği, dayanışması için hep beraber omuz omuza sahip çıkacağız. Eski huzura kavuşmamız için el birliği ile çalışacağız. Keşke bugün yatırımları, kalkınma hamlelerini, hedeflediğimiz projeleri, uygulamak istediğimiz çalışmaları konuşabilseydik. Maalesef bugün öncelikli sorunumuz huzurumuzdur. Birileri huzursuzluktan nemalanıyor. Birileri kandan, gözyaşından, huzursuzluktan oy devşirmeye çalışıyor. Bizler ise ısrarla kalkınmadan, eğitimden sağlıktan ulaşıma yaptığımız hizmetlerden oy istiyoruz. Tek hedefimiz gayemiz var bu da bu halkın refah seviyesini yükseltmektir.”
“GENÇLERE ÖNCELİK VERECEĞİZ”
Çelik, 1 Kasım seçim beyannamesi vaatlerinde gençlere önemli vaatler olduğunu ifade ederek, şu ifadelerde bulundu:
“AK Parti seçim beyannamesi milletimizin beyannamesidir. 1 Kasım seçim beyannamemiz, milletimizin her bir ferdine dokunan ve özellikle gençlerimiz için önemli vaatler içeriyor. 1 Kasım’da tek başına iktidar olarak gençlerimize verdiğimiz vaatleri tek tek yerine getireceğiz. Gençlerimize sınırsız internet imkanı sunacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 100 bin lira faizsiz kredi imkanı sunacağız. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl gelir vergisinden muaf olacak. Yeni iş bulan gençlerimiz bir yıl boyunca maaşlarını devletten alacak. AK Parti her zaman gençlerin yanında olmuştur. Olmaya da devam edecektir.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!