AK Partili Başkan Cahan'dan ciritçilerle referandum klibi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Başkan Cahandan ciritçilerle referandum klibi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 14:20

AK Partili Başkan Cahan'dan ciritçilerle referandum klibi

Haberin Devamı

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, (DHA) - UŞAK Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde, 'evet' klibi çeken ciritçilerle birlikte ata binip rol aldı. Yeni anayasaya Türkiye'nin ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Cahan, "Ev, köy, mahalle ve esnaf toplantılarıyla anayasa paketindeki değişiklikleri halkımıza anlatıyoruz" dedi.
Ata sporu ciritin yaygın olduğu kentlerden biri olan Uşak'ta, 16 Nisan referandumuna özel klip çekildi. Neden 'evet' oyu kullanılacağının vurgulandığı klipte, Uşak'taki 10 atlı cirit kulübünden lisanslı 100 ciritçi ile birlikte rol alan Başkan Cahan, ata bindi. Türkiye'nin 2023 hedefleri için Uşak'ın tüm unsurlarıyla hazır olduğunu belirten Başkan Cahan şunları söyledi:
"7'den 70'e tüm vatandaşlarımız, ülkemizin daha ileriye gitmesini ve şimdiye kadar önüne çıkarılan engellerin tamamen ortadan kalkmasını istiyor. Şu an ülke olarak içeride ve dışarıdaki hainlere karşı mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizi de 'evet' diyerek ortak paydada yapıyoruz. Yoğun bir özveri gerektiren ata sporumuz ciriti icra edenlerle birlikte, ülke davasına destek olmak istedik ve bir klip hazırladık. Güçlü Türkiye'ye giden yolun inceliklerini ve cumhurbaşkanlığı sistemini anlattık. Ciritçilerimizle birlikte evet pankartlarının yer aldığı hoş bir çalışma oldu. Umarım Uşaklı hemşehrilerimiz de beğenirler."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!