AK Partili Ataş'dan muhalefet eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ataşdan muhalefet eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 15:43

AK Partili Ataş'dan muhalefet eleştirisi

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesini ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, ana muhalefet partisi lideri ve temsilcilerinin milleti yanıltmaya çalıştığını öne sürerek ülke çıkarlarının öncelikli olduğunu dile getirdi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, referandum gezileri çerçevesinde Kuşadası'na gelerek turizmciler, muhtarlar ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Korumar Otel'de gerçekleşen buluşmaya AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara'nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Referandumda halka sunulacak olan sistem hakkında bilgiler veren Ataş, milletin vereceği karara saygı göstereceklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"16 Nisan'da milletimiz ne karar verirse, başımızın tacıdır diyerek, yolumuza devam edeceğiz. Ancak bu karar arifesinde, milletimizi doğru bilgilendirmek boynumuzun borcudur. Ne yazık ki şu ana kadar ana muhalefet partisi lideri ve temsilcileri milletimize doğru söylemiyor. Milletimizi yanıltmak için her türlü film fırıldağı çeviriyorlar. Farklı siyasi görüşleriniz olabilir. Ama hiçbirinizin siyasi görüşü Türkiye'den daha önemli değildir. Aynı gemide yolculuk yapan insanlarız. Eğer bu gemi batarsa hep birlikte batarız. Hep birlikte zarar görürüz. Biz bu gemiyi batırmayıp hedefine doğru götürme gayreti içerisindeyiz. 14 buçuk yıllık iktidarımızda da bunun gayreti ve mücadelesi içerisinde çalışıyoruz. Tüm bu ülke için de plan yapıcılara, hain çevrelere karşı bu mücadeleyi vermeye çalışıyoruz. Millet olarak bunun üstesinden daha doğrusu bugüne kadar geldik, bundan sonraki süreçte de gelebileceğimize inanıyoruz. Bu bir seçim değil. Milletvekili seçimi değil, belediye başkanı seçimi değil, sadece ülkemizin geleceğiyle ilgili bir yönetim değişikliğine ihtiyaç olduğunu söylüyor ve milletimizle bunu paylaşmaya çalışıyoruz."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, daha sonra partisinin ilçe binasını ziyaret ederek, partilileriyle bir süre sohbet etti. Ataş, programı çerçevesinde Didim'e hareket etti.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!