AK Partili Aday Aydın: “1 Kasım Türkiye’nin En Az 15-20 Yılını Belirleyecek”

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Aday Aydın: “1 Kasım Türkiye’nin En Az 15-20 Yılını Belirleyecek”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:42

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerin, Türkiye’nin en az 15-20 yıllık geleceğini belirleyecek nitelikte olduğunu söyledi.
Barış Aydın, Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) düzenlediği, ASO 1. OSB’de gerçekleştirilen ve “AK Parti’nin önümüzdeki dönem ekonomi politikalarının” ele alındığı toplantıda bir konuşma yaptı. AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında sağladığı “demokratik istikrar” zemininde önceki iktidarların hayal dahi edemeyeceği reformlara imza attığını söyleyen Aydın, sağlanan istikrar ortamında, ekonomik büyüme ve kalkınmanın olağanüstü hızlandığını anlattı. Aydın, bu dönemde Türkiye’nin IMF boyunduruğundan kurtarıldığını, milli gelir ve ihracatta hızla büyüme yaşandığını, ilave 6,6 milyon kişilik istihdam yaratıldığını anlatırken, bu başarının kaynağında ise siyasi istikrarın yattığını vurguladı. Aydın, “Türkiye’de son 13 yılda yerelde ve genelde büyük atılımlar ve hizmetler yapmış bir partinin mensubu olmaktan mutluluk duyduğunu” ifade ederek, şöyle konuştu:
“Bugün burada sadece AK Parti milletvekili adayı olarak değil, aynı zamanda hem bir STK’cı hem de iş adamı olarak bulunuyorum. 1 Kasım Genel Seçimleri sadece bir milletvekili seçimi değil; ülkemizin en az 15-20 yıllık geleceğini belirleyecek bir seçimdir. Bu seçim; ‘Gelişime ve ilerlemeye tamam mı, devam mı?’ seçimi olarak görülmelidir. Ben, Türkiye’nin gelişimine, kalkınmasına ve istikrarına tam gaz devam etmesi gerektiğini düşünüyorum ve 1 Kasım’da bunu oylayacağız. Milletimiz en doğru kararı verecektir.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!