AK Parti'den miting daveti

Güncelleme Tarihi:

AK Partiden miting daveti
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 13:28

AK Parti'den miting daveti

Haberin Devamı

Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA)- AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Başbakan Binali Yıldırım'ın Pazar günü saat 16.00'da Sivas'ta miting yapacağını belirterek tüm Sivas halkını mitinge davet etti. 

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Merkez İlçe Kolları Başkanı Ahmet Kuzu, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programda konuşan İl Başkanı Ziya Şahin, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatarak şunları söyledi: "Bu sistem şu ana kadar Türkiye'nin yaşamış olduğu koalisyonları kaldırıyor. En önemli gerekçesi budur. Zira 7 Haziran'da şunu gördük ki, sandıktan tek başına hükümet çıkmayınca ülke bir kaosa sürüklenmek isteniyor. Her tarafa hendek kazıldı, her tarafa bombalar gömüldü. Ve PKK'ya olağanüstü bir para yağdırıldı. DEAŞ Türkiye'nin içlerine sokulmaya, bombalı eylemler yaptırılmaya kalkışıldı. Onun için ülkemiz, devletimiz bunu gördü. O sebepten bir daha hükümet boşluğu bırakacak bir lüksümüz lok. Yani seçim yapınca seçimde hükümeti belirlememiz lazım. Koalisyon hükümetlerinden ülkemiz çok çekti"

Ardından Başbakan Binalı Yıldırım'ın pazar günü Sivas'ta miting yapacağını belirten Şahin, tüm Sivas halkını saat 16.00'da yapılacak mitinge davet etti. Daha sonra Başbakan Yıldırım'ın Sivas programı hakkında bilgi veren Şahin, "Başbakanımızın o gün öğle üzeri Erzincan'da mitingi var. Erzincan'dan uçakla gelecekler. Havaalanından alacağız. Mitingimiz ve valilik ziyareti var. Daha sonra başbakanımızın Ankara programının vaziyetine göre ilimizde daha fazla kalması söz konusu ancak henüz netleşmedi. Talepler var, onlar da değerlendiriliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!