Ak Parti'den, Başkan Akpınar'a eleştiri

Güncelleme Tarihi:

Ak Partiden, Başkan Akpınara eleştiri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 13:19

Ak Parti'den, Başkan Akpınar'a eleştiri

Haberin Devamı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın iki yılını değerlendirdi, “Karşıyaka' nın iki yılı boşa geçti" dedi.

Büyük vaatlerle ve umutlarla Belediye Başkanı seçilen Akpınar'ın hayal kırıklığı yarattığını önesüren Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mertoğlu, özellikle otopark, kentsel dönüşüm, stat konularında ve Karşıyaka Spor Kulübü hakkında yaptığı açıklamaların Karşıyaka'ya ne denli uzak olduğunu gösterdiğini bildirdi. Mertoğlu yazılı açıklamasında şu konuların altını çizdi,

“Otopark sorununu çözemediği gibi bu konuda en ufak bir çalışması dahi olmamıştır. Karşıyaka'da kaldırım işgalinin yanında yollar bile işgal edilir hale geldi. Başkan Akpınar'ın iki yıllık döneminde Karşıyaka'da otopark sorunu içinden çıkılamaz hal almıştır. Kentsel dönüşümü Karşıyaka'da gerçekleştirme iradesini ortaya koyamayan Akpınar, suçu kentsel dönüşüm yasasında bulmuştur. Başkan Akpınar, kentsel dönüşüm konusunda sadece seyirci kalmıştır. Çok başarısız olan başkan Akpınar'ın bir konuda hakkını teslim edelim, o da orkestrası. Başkan Akpınar, toplumun tüm kesimini etkileyen, sorunları çözmese de küçük bir kesimi 35 konserle mutlu edebilmiştir. Sürekli şeffaf belediyecilik demesine rağmen Başkan Akpınar, denetimden kaçmış, hiçbir harcamasını ortaya koyamamış, denetim komisyonuna başka partiden üye sokmamıştır. Her alanda iki yıllık dönemde başarısız olduğu belli olan Başkan Akpınar, bu durumu gördüğünden, şov ve gösterişe yönelmiştir. Başkan Akpınar şehir merkezinde stad olamayacağını söylemeye başladı. Oysaki, birçok gelişmiş Avrupa ülkesinde statlar şehir merkezindedir. Karşıyaka'nın kurtuluşu olacak bu stat, ne yazık ki belediye tarafından engellenmektedir. Başkan Akpınar, Karşıyaka Kulübü'ne her zaman uzak kaldı, bu zor günlerde hiç yardımcı olmadı. Karşıyaka'yı kültür, turizm, spor ve sanatta marka kent yapma vizyonu yalnızca başkan Akpınar'ın söyleminde ve vizyonunda kaldı, bunun hiçbiri gerçekleşmedi."

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!