Ak Parti'de seçim toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Ak Partide seçim toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 10:26

Ak Parti'de seçim toplantısı

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AK Parti Afyonkarahisar il başkanlığında seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantı yapıldı.

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, 2019 seçimleri öncesi partisinin Afyonkarahisar il başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Seçim çalışmalarının değerlendirilmesi konulu toplantıya Ak Parti Genel Merkezi'nde görevli seçim uzmanı Uğur Sarıkaya, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in yanı sıra kadın ve gençlik kollarıyla ilçe başkanları ve seçim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Recep Özel, Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerin önemine dikkati çekti. Özel, "Her şeyin bir telafisi var fakat seçim işlerinin kesinlikle bir telafisi yok. Mağlup olduğumuz zaman telafisi olmuyor. Özellikle önümüzdeki dönem Cumhurbaşkanlığı ve yerel yönetimler seçimlerinin hiçbir telafisi yok. 50+1 alamadığınız zaman bunun geri dönüşü yok" dedi.

Afyonkarahisar'ın tüm seçimlerde partilerine verdiği desteğin her zaman Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını vurgulayan Özel, "Hemen hemen bütün seçimlerde Türkiye ortalamasının üzerinde bir rakam yakaladı Afyonkarahisar. Referandumda yüzde 64.5 oy aldık. Şimdi 1 yıl sonra bu zamanlar yerel seçimleri yapacağız. Genel merkez olarak ocak ayında yaptığımız çalışmada 30 Nisan 2019'a kadar hangi ay hangi hafta hangi gün ne çalışması yapacağız bunu bir takvime bağladık. Seçim bütün çalışmaların meyvesinin alındığı zamandır. Bu yüzden yapmış olduğumuz çalışmaların kıymetini bilelim. Seçim işleri olarak bir zafiyet yaşarsak bütün koşuşturma boşa gidiyor. Almış olduğumuz vazifeyi iyi kavrayalım istiyoruz" diye konuştu.

Özel'in konuşmasının ardından toplantı seçimlerde yaşanan aksaklıkların tespiti ve çözüm önerileri üzerine soru cevap şeklinde devam etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!