AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ereğlilere Teşekkür Etti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ereğlilere Teşekkür Etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 17:03

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖZABKIR ÖNCELİKLERİNİN ZONGULDAK'A TEŞVİĞİ GETİRMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelen AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar 1 Kasım seçimlerinde verilen destekten dolayı Ereğlililere teşekkür etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çatuıroğlu ve Özcan Ulupınar Ereğli ilçesine geldi. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı ve partililer tarafından şehir merkezinde kalabalık şekilde karşılanan milletvekilleri parti binası önünde yürüyerek geçti.
Ziyaret nedeniyle AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Binası önünde program düzenlendi. Burada ilk olarak söz alan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli ilçesine teşekkürün az geleceğini belirterek üzerlerindeki yükün iki kat arttığını söyledi. Çakır konuşmasında “Yüzde 51 ve 55 bin oy ile rekorlar üstüne rekorlar kırdık hamd olsun. Bu neticenin alınmasında emeği geçen sandık başkanından mahelle ve köy temsilcine kadar tüm kademelerdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
UYSAL: “BİZE YÜZDE 67 YAKIŞIR”
1 Kasım seçimlerinde alınan neticelerin ardından Ereğli’ye daha fazla hizmet geleceğine inandığını belirten Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise bundan sonra yüzde 51’in yetmeyeceğini hedefin plaka numaramız olan yüzde 67 olduğunu söyledi.
AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana girdiği tüm seçimlerden birinci çıkan parti olduğunu ifade eden AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da konuşmasında 7 Haziran seçim sonuçlarından ders alıp hatalarını düzelttikleri ve halka samimi davrandıkları için 1 Kasım seçimlerinden başarı ile çıkıldığını söyledi. Programa katılan 26. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Aytekin Celal Kazancı ise seçim sürecinde kapı kapı gezip AK Parti’nin seçim beyannamesini anlattıklarını ve 1 Kasım’da da netice alındığını ifade etti. Kazancı’dan sonra konuşan AK Parti Zonguldak 26. Dönem 4. Sıra Milletvekili Adayı akın Kaymak ise AK Parti’nin 7 Haziran seçim s
sonuçlarını analiz edip 1 Kasım öncesi dersine iyi çalışarak başarıya ulaştığını söyledi.
ÖZBAKIR: “BİZİ TAKİP EDİN, UYARIN, ELEŞTİRİN”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, ise AK Parti’nin Türkiye genelinde oyunu yüzde 8,5 artırırken Zonguldak’ta ise yüzde 11 artırdığını vurguladı. Önceliğinin Zonguldak’a teşviği getirmek olduğunun altını çizen Özbakır şunları söyledi; “Sahadan hiç ayrılmadık. Tekrar seçim ortaya çıkınca arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışarak, Ankara’dan da aldığımız rüzgârla 1 Kasım’da başarıya ulaştık. Bize soruyorlar ne yaptınız Zonguldak’ta diye. Yıktık ortalığı. Partimiz Türkiye genelinde oylarını yüzde 8,5 arttırdı, Zonguldak olarak biz yüzde 11 puan arttırdık. Sanırım Türkiye’deki rekorlardan biridir bu. Bunu sizler ve bizler birlikte başardık. Tek başına iktidar olduk, yolumuza devam edeceğiz. Sizlere verdiğimiz sözler vardı, yollarımızdan teşviğe varana dek. Arkadaşlarımızla bunu daha güçlü şekilde takip edeceğiz. Bilhassa teşviği çıkarırsak, Zonguldak’ı bu şekilde kurtaracağız. Yatırımları buraya çekecek, işsizlik ve göçü önleyeceğiz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Hangi meselede olursa olsun sizin yanınızdayız. Siz de bizleri takip edin uyarın, eleştirin. Bizlerin de hataları olabilir, biz de kendimize çeki düzen verelim ve çalışmaya devam edelim.”
ÇATUROĞLU: “8,5 AY MİLLETİN İÇİNDEN HİÇ ÇIKMADIK”
25. dönem milletvekilleri olarak 5 ay görevde kalıp 30 saat çalışarak en şanssız milletvekilleri olduklarını dile getiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu konuşmasında isim vermeden MHP’yi eleştirdi. MHP liderinin seçim akşamı yaptığı konuşmalardan erken seçim olacağın ı anladıklarını ifade eden “Biz 25. Dönem milletvekilleri Cumhuriyet Tarihinin en şanssız milletvekilleriyiz. Beş ay milletvekilliği yaptık, toplam otuz kırk saat TBMM’de durduk. Ama aday adaylığı dahil sekiz buçuk aydır hiç milletin içinden çıkmadık. Sizinle beraber olduk, beraber yürüdük. Bundan da çok mutluyuz. Sağ olun var olun.
Seçim çalışmalarımızda şunu söyledik. 7 Haziran’dan ders almayan partiler bunun cezasını ağır şekilde verecek. Vatandaşımız bizi yanıltmadı. Siyasi partilerin bir amacı var. Memlekete hizmet etmek. Tek başına olmuyorsa koalisyon yoluyla bunu yapacaksınız. Koalisyona yanaşmıyorsanız, afaki birtakım şeyler söylüyorsanız, bu memleketle ilgili vizyonunuz ve misyonunuz yok demektir. Vatandaş memleket için bir vizyonu, misyonu olmayana niye oy vermiş. AK Parti dışında tüm partiler oy kaybetti. Bir tanesi binde beş oy almış, kendini başarılı sayıyor. Bize yüzde on, yüzde beş yetmez. İnşallah 2019 hedefimiz daha da yükseklerdir. Size olan teşekkürümüzü hem mikrofondan söyleyeceğiz, hem de çalışarak göstereceğiz. Her zaman Ereğli ve Zonguldak için ne yapmak gerekiyorsa onları sizinle paylaşacağız. İstediğiniz kadar yol fabrika, han hamam kurun, insanların gönlüne yol yapamazsanız, gönül sarayına misafir olamazsınız. Halkın oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dik duruyorsa bunun yüzünden duruyor.
7 Haziran’da vatandaş bize bir sarı kart gösterdi, eksiğini gediğini topla, öyle gel dedi. Biz bunu iyi değerlendirdik. Vatandaş bize dört yıllık bir kredi açtı. Bu dört yıl sizin için çalışarak, sizin gönlünüzü alarak devam ettiğimizde 2019 da bizimdir, 2023 de bizimdir” dedi.
Çaturoğlu Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve parti yöneticileri başta olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.
ULUPINAR: “BUNDAN SONRA BİZ SİZİ TAŞIYACAĞIZ”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise konuşmasında ülkede yaşanan gelişmeleri halkın iyi gördüğünü ve seçimlere memleket meselesi olarak bakıp karar verdiğini söyledi. Seçimlerde kendilerine destek veren her kese teşekkür eden Ulupınar “Bugüne kadar siz bizi sırtınızda taşıdınız, bundan sonra biz sizi taşıyacağız. 2019’da bizim olmayan belediyelere talibiz. Ereğli her şeyin en güzelini hak ediyor, daha da büyüyecek” dedi.
Milletvekilleri partililer yapılan konuşmaların ardından Ereğli’den ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!