AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal 2014 yılını değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal 2014 yılını değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 16:10

Haberin Devamı

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, 2014 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Grand Ser Otel'de Belediye Başkanı Kazım Arslan ve AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ile basın toplantısına katılan Soysal, partilerinin iktidara geldiği günden itibaren milletin çizdiği istikamet doğrultusunda hizmetlerine başladığını belirtti.

Güzel şeyler olmaya başlayınca pek çok girişimlerin harekete geçtiğini ifade eden Soysal, şunları kaydetti:

"2004-2005'lere baktığınızda Balyoz, Ergenekon darbe planlarının ortaya çıkması, arkasından Cumhuriyet mitinglerinin düzenlenmesi, Cumhurbaşkanlığı krizinin çıkarılması, 27 Nisan e-muhtırası, AK Parti'ye kapatma davası açılması, AK Parti'nin doğru yolda olduğunun göstergesidir. AK Parti'nin güzel işlerinden rahatsız olan hem iç hem de dış mihraklar var. Tabi bunların üstesinden gelinmek üzere gayretler sarf edildi. 2013 Mayıs ayında her şey güzelleşirken, Gezi olayları çıktı. Geziden sonra faizler yükseldi, döviz yükseldi. Tabi ekonomi çok disiplinize olduğundan fazla sarsılmadık."

Haberin Devamı

17-25 Aralık operasyonlarının son yüzyılın en ağır darbesi olduğunu dile getiren Soysal, "Tayyip Bey'e kadar giden bir süreç vardı. Akabinde ne ülke, ne devlet hiçbir şey kalmayacaktı. Bunun böyle bilinmesi lazım. Ben de hareketi 30 yıldır en iyi bilen insanım. Biz 17 Aralık sabahına kadar o kardeşlerimizin hiçbirisini ötelemedik, hep kucakladık, hep bir arada olduk, her şeylerine koşturduk, hiçbir tane önerilerini geri atmadık ve yanlarında olduk. Ne oldu da böyle bir şey ile karşılaştık? Bunu söylerken üzüntülü olarak söylüyorum, içim kan ağlıyor. Ne yaptık, hatamız neydi? 12 yıldır biz bu kardeşlerimizle sorun yaşamadık. Aramızda böyle bir ihtilaf çıkmadı. Hep birlikteydik, bazen istişarelerimizi beraber yapıyorduk. Demek ki ters giden bir şey varmış da biz öngörememişiz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kazım Arslan da Yozgat'a yapılan hizmetlere dikkat çekerek, kentin daha yaşabilir bir il olması için mesai gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti'nin davasının millete hizmet olduğunu ifade ederek, "Biz seçimlerde daha başarılı olmak istiyorsak ve yaşadığımız yere daha verimli hizmetler getirmek istiyorsak bunu ancak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek sağlayabiliriz. Millete hizmet de öyle her babayiğidin kaldırabileceği bir yük değildir. Bunu ancak AK Partililer onurla, şerefle taşır. Bu münasebetle bu yükün altına giren kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!