AK Parti Yozgat Milletvekili Adaylarından Seçim Çalışmalarına Tam Destek

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Yozgat Milletvekili Adaylarından Seçim Çalışmalarına Tam Destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 20:01

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayları,7 Haziran genel seçimleri için çalışmalara başlarken, milletvekili aday adayları da yapılan çalışmalara tam destek verdi.
AK Parti Yozgat milletvekili ve milletvekili adayları dün Yozgat’ta seçim çalışmalarına start verirken, çalışmaları bugün de Yerköy ilçesinde sürdürdü. Çalışmalara milletvekili aday adayları da destek verirken aday adaylarından Ayhan Çelik, aday adaylık yarışmasında 4 adayın listeye girdiğini belirterek, “Milletvekili adaylarına başarılar diliyorum. Seçim çalışmalarımız başladı, aday adayları olarak biz milletvekili adaylarımızla birlikte partinin bir neferi olarak çalışmaya söz veriyorum. Seçim sürecinde birçok dedi kodu yapılacaktır. Bu dedikodulara kimsenin aldırış etmemesini istiyorum. Aday adayları olarak birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti için çalışacağız. Aday adaylığı sürecinde bizlere destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na da Yozgat’a verdikleri hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, AK Parti Yozgat Birinci Sıra Milletvekili adayı Abdulkadir Akgül ile birlikte esnaf ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi.
Milletvekili Adayı Akgül, Meclis’te esnaf ve sanatkarın temsilcisi olacağını, esnaf ve sanatkara en iyi hizmeti sunmak için gayret göstereceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!