AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Demirer:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Demirer:
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 08:39

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF. DR. DEMİRER,YOZGAT'TA BİR DİZİ GEZİ VE ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Taner Demirer, milletvekili aday adayı olmamdaki amacının, doğduğu topraklara ve ülkemize hizmet etmek olduğunu söyledi.
İhlas Haber Ajansı Yozgat Bürosunu ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Taner Demirer, Ankara’da olmasına rağmen Yozgat’ta hiç kopmadığını ve Yozgatlı hemşehrileriyle iç içe olduğunu belirterek, “2004 yılından beri vilayetimizden Ankara’ya gelen 30 bin üzerinde aileye özellikle sağlık konusunda yardımcı oldum. Bundan sonra da milletvekili olalım ya da olmayalım hemşehrilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. Ancak buradaki temel gayretimiz çalışmak hizmet etmek, plan proje yürütmek vilayetimize yeni girdiler sağlamak, Yozgat’ımız için çalışmak için milletvekili özellikle aday adayı oldum” dedi.
AK Parti’nin, son 3 dönemde iktidar olmuş, yine bu süre içerisinde 9-10 seçim kazanmış büyük bir parti olduğunu vurgulayan Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Demirer, “12 yılda ülkemize çok büyük hizmetler yaptı ve ülkemiz çağ atladı. Kişi başına düşen milli gelirin 12 bin dolarlara yükselmesi, milli gelirimizin trilyon dolara çıkması, ülkemizin bölgede çok önemli güç haline gelmesi, özellikle dış politikada bağımsız dış politika ülke haline gelmiş olmamız, AK Parti döneminde gerçekleşmiştir. Demokratikleşme özgürlükler alanında büyük hizmetler yapıldı, başörtüsü yasağının ortadan kaldırılmış olması önemli çalışmalardır. AK Parti’nin her zaman bir hedefi olmuştur. AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her zaman bir hedef koydu. 2023-2053 ve 2071 hedeflerini gösterdi. Şimdi de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte bu hedeflere ilerliyoruz” diye konuştu.
AK Parti ile Türkiye ile birlikte Yozgat’ın da hızlı bir gelişme trendi yakaladığını vurgulayan AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Prof Dr. Demirer, “Hızlı tren projesi ve havalimanı projesinin Yozgat için çok önemli projelerdir. Bu projeler Yozgat’ın ekonomisini canlandıracak önemli projelerdir. Buna benzer projelerin her alanda yürütülmesi gerekiyor. Yozgat çok çeşitli potansiyellere sahip bir vilayetimiz. Termal kaynaklardan, tarım ve hayvancılığa, yeraltı zenginliklerinden üniversiteye kadar her alanda mevcut potansiyelinin değerlendirilmesi ve gölgede kalan bazı potansiyellerin de harekete geçirilmesi gerekmektedir. Bir sağlıkçı olarak düşüncem, Yozgat’ımıza 400 yataklı büyük bir yaşlı, yatalak, engelli, felçli bakım merkezi kurulması gibi sağlık projelerimiz var. Sağlık alanında bu ve benzer projeleri hayata geçirmek için gereken bilgi ve birikime sahibim. Dolayısıyla Yozgat’ın, sağlık turizmi yönünden cazibe merkezi haline dönüşmesi için çalışacağım " ifadelerini kullandı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Demirer, daha sonra esnafları ziyaret ederek, sohbet edip, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!