AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan:
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 09:34

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OSMAN DOĞAN, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTEDİĞİ YERLERDE DİKİLİ BİR AĞACININ OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, Yozgat Milletvekilinin bürokrattan ziyade iş hayatından gelen, Yozgat’ta dikili bir ağacı olan kişiler olması gerektiğini söyledi.
İhlas Haber Ajansı Yozgat Bürosunu ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, Yozgat’ta doğup büyüdüğünü, yatırımlarını Yozgat’a yaptığını ve Yozgatlıya hizmet edebilmek için var gücü ile çalıştığını belirterek, “Milletvekilinin, Yozgat’a gelecek her hizmetten sevinecek, gelen hizmetin kendisine de faydası olabilecek, Yozgat’ta yaşanan olumsuzluklardan Yozgatlının canının yandığında kendisinin de canı yanacak, Yozgat’a gelecek hayırlı her işten umudu olacak, çalışacak, koşturacak. Yozgat için daha fazla çalışabilmesi için en azından Yozgat’ta dikili bir ağacı olan insanların milletvekili adayı olmasını doğru buluyorum” dedi.
Ankara’da yaşanların Yozgat’ı tanıyabileceğini ancak Yozgat’ta yaşayan kadar sorunları, çözüm yollarını bilemeyeceğini vurgulayan Doğan, “Yozgat’ın içinden çıkan bir kişi Yozgat için koşturacaktır. Yozgat’ın sorunlarını takip edecek, Yozgat’a gelecek yatırımlardan mutlu olacaktır. Yozgat’ı bilmeyen, Yozgat’ı tanımayan yeterli çalışmalar yapamaz” diye konuştu.
Kendisinin her zaman siyasetin içinde olduğunu Refah Partisi döneminde aktif siyasete girdiğini, Fazilet Partisi döneminde Yozgat İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, “1983 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne girdim. 1986 yılında oradan mezun oldum. Bir süre öğretmenlik yaptım ve 1993 yılında öğretmenlikten kendi isteğim ile ayrıldım. Refah Partisi Yozgat İl Hatibi olarak iki yıl görev yaptım. 1995 yılında Yozgat’tan milletvekili adayı oldum. O dönemde partiler sık sık kapatıldığı için 1998 yılında Fazilet Partisi kurucu il başkanlığını yaptım. Bütün ilçe teşkilatımızı kurdum. 1999 yılında da Fazilet Partisi’nden milletvekili adayı oldum. Birlikte siyaset yaptığımız bir çok ağabeyimiz ve arkadaşımız bugün AK Parti’de siyaset yapmaktadır” şeklinde konuştu.
1975 yılında Akıncılar derneği, 1979 yılın Milli Türk Talebe Birliğinde hizmet ettiğini dile getiren Doğan,”O günkü ağabeylerim bugün devleti idare ediyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, bu davaya hizmet ederken, onlar delikanlıyken, biz çocukluk devresindeydik. Bizler bulunduğumuz bölgede bir nevi gençlik kollarını temsil ediyorduk. Milli Türk Talebe Birliği içerisinde yetiştik. Ağabeylerimiz o gün doğru yönlendirmeler yaptı. Asla siyasal anlamda çizgimizde sapma olmadı. Devletin en tepesinde bulunan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bülent Arınç ağabeyimiz ile çizgimiz asla farklı olmadı” ifadelerini kullandı.
Bir iş adamı olarak Yozgat’ın sorunlarını çok iyi bildiğini çok sayıda projelerinin bulunduğuna değinen Doğan, ticari yönden Yozgat’a hizmet ederken siyasi yönden de Yozgat’a hizmet etmek istediğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!