AK Parti üyeleri Bilecik, bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti üyeleri Bilecik, bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 12:51

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen yemeğe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, AK Parti Belediye meclis üyeleri ve eşleri ile partililer katıldı.

Yağcı, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin toplumsal ve çalışma hayatındaki önemine değinerek, AK Parti teşkilatının tüm üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini söyledi.

Oluşan birlik ve beraberlik ile daha nice başarılara imza atacaklarına inandıklarını ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"En büyük güç yönetim kadrolarının arasındaki birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik. Birbirlerini Allah rızası için gerçekten sevmeleri, birbirlerinin sevgilerinin de sonuca götürecek olmaları. Özde kardeşliği, birliği, beraberliği tahsis ettiğimizde emin olun hepimizin arzu ettiği 2 milletvekili devamında diğer belediye başkanlıklarını kazanmak hiçbir zaman zor değil. İnşallah hep böyle gülen yüzlerle birbirimizle paslaşarak, paylaşarak, el ele kol kola gerçekten yürüdüğümüz yol çok ulvi bir yol. Recep Tayyip Erdoğan'ın medeniyet yolculuğunun arkadaşlarıyız. Onun yoldaşlarıyız, yol arkadaşlarıyız ve rehberimiz de o. Bu yol rastgele gidilen bir yol değil, bizim 700 yıl önce oluşan bir medeniyetin yeniden bu dünyaya hükümran olması davasının temsilcileriyiz biz. Onun için bu yolda ufak tefek sıkıntıları zaman geldiğinde bir kenara bırakıp asıl hedefimiz olan yolda yürüme noktasında el ele gönül gönüle olmamız lazım."

Haberin Devamı

Karabıyık ise seçimlerde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Merkez İlçe Başkanlığı olarak seçimlerde başarılı olacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bunun sonucunda da Bilecik siyasetinin en iyi oylarına ulaşarak, AK Partimizden 2 vekili çıkartacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!