AK Parti Uşak milletvekili aday adayları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Uşak milletvekili aday adayları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 10:16

AK Parti Uşak milletvekili aday adayları belli oldu

Haberin Devamı

AK Parti Uşak'ta milletvekili aday adaylığı için başvuru süresi tamamlandı. Milletvekili aday adaylığı için mevcut AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç'un da aralarında bulunduğu 30 kişi başvuru yaptı.

AK Parti Uşak'ta milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapan isimler arasında daha önce milletvekilliği yapan, geçen seçimlerde milletvekili aday olan, eski il başkanları ve iş adamlarının da isimleri de bulunuyor. Mevcut AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç tekrar aday adayı oldu. Daha önce AK Parti'den 24. Dönem milletvekili olan İsmail Güneş, önümüzdeki seçimlerde tekrar aday adayı olurken, geçen seçimlerde aday olan ancak seçilmeyen Hüseyin Kesin de aday adayları arasında yer aldı. Ayrıca ihracatta üst üste 7 kez ödül alan 'çadır kralı' Umut Karakaya da aday adayı oldu.

AK Parti'den Uşak Milletvekili adayı olabilmek için aday adaylığı başvurusu yapan isimler şöyle;

"Mehmet Altay, Alim Tunç, İsmail Güneş, Adem Bişkin, Ahmet Aydın, Ali Sarıca, Alper Cem Ünal, Basri Yıldırım, Ekrem Kasap, Hamza Kale, Hasan Kaya, Hüseyin Keskin, Mert Şişman, Mesut Apaydın, Muhammed Karakuş, Muhammed Kuzubaşı, Ozan Akın, Sadi Cebeci, Servet Kuş, Sezer Ateş, Suna Sönmez, Umut Karakaya, Yasin Kaya, Erhan Çepni, Zafer Aydın, Filiz Poyraz, Mustafa Asım Karahangil, Olcay Akbaba, Hacı Bayram Kala ve Hacı Hakkı Karahan."

Feyzi DAVULCU / UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!