AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Köseoğlu Ve Günnar Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Köseoğlu Ve Günnar Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:33

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI AYŞE SULA KÖSEOĞLU, SOSYAL MEDYA TAKİPÇİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, seçim çalışmalarını sürdürdü.
AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 7 Haziran seçimleri öncesi Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Sosyal Medya Buluşması’nın ikincisine de imza attı. Yüzlerce takipçisiyle bir otelde bir araya gelen Köseoğlu, “Ben herkesin ulaşabileceği bir milletvekiliyim. Sizin için sizlerle beraber siyaset yapma arzusundan hiçbir zaman uzaklaşmayacağım” dedi. Köseoğlu, buluşmaya katılanlar arasından kurayla belirlenen 10 takipçisini Ankara’da ağırlayacak.
Köseoğlu’nun Trabzon’da bir otelde gerçekleştirdiği ikinci Sosyal Medya Buluşması’na Trabzon’un yanı sıra Rize, Giresun, Artvin ve Gümüşhane gibi çevre illerden, Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal paylaşım sitelerinden yüzlerce takipçisi katıldı.
Köseoğlu, sosyal medyanın günümüzdeki en güçlü iletişim aracı olduğunu belirterek, “Sosyal medya gerçekten ciddi bir güçtür. Bu onu nasıl kullandığınıza bağlıdır. Sosyal medya sayesinde binlerce arkadaşım oldu. Sosyal medyayı hep toplum yararına kullanma bakış açısıyla gayret içinde oldum. Ciddi anlamda takipçimiz ve arkadaşımız var. Siyasi anlamda yaptığımız her artıyı paylaşımlarınızla, yorumlarınızla desteklediniz. Bu benim için de bir anlamda iç denetim mekanizması oldu. Eleştiren bakış açılarınız oldu. Buna da büyük değer veriyorum. Çünkü eleştiri ilerlemenin ön koşuludur” dedi.
Herkesin ulaşabileceği bir milletvekili olma arzusuyla yola çıktığını belirten Köseoğlu, “Ben herkesin ulaşabileceği bir milletvekili profili çizmek istiyorum. Sizin için sizlerle beraber siyaset yapma arzusundayım. Bir milletvekili siyasi ayrım gözetmeksizin herkese hizmet etmekle görevlidir. Bana sosyal medya üzerinden her türlü görüşünüzü iletebilirsiniz. Şu anda bölgenin tek kadın milletvekiliyim ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin de tek kadın milletvekili adayıyım. Bunun da sorumluluğu üzerimdedir. Bu seçime de kadınların damga vuracağına inanıyorum. Kadınların adaylarına sahip çıkacağına da inanıyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra buluşmaya katılan AK Parti Trabzon eski milletvekili Faruk Özak, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Milli Güreşçi Selçuk Çebi, TFF eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Avukat Nusret Yılmaz, bazı gazeteciler ve takipçileri Ayşe Sula Köseoğlu ile sosyal medya üzerinden nasıl tanıştıklarını ve anılarını anlattı. Konuşmaların ardından takipçiler arasından kurayla belirlenen 10 kişi Milletvekili Köseoğlu tarafından Ankara’da ağırlanmaya hak kazandı.
ADNAN GÜNNAR, SEÇİM GEZİLERİNE AKÇAABAT İLE DEVAM ETTİ
AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar, çalışmalarına Akçaabat İlçesi ile devam etti. İlçede çeşitli incelemelerde bulunan Günnar, çay ocakları ve dernek merkezlerini de ziyaret ederek, vatandaşlardan destek ve dua istedi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesini ziyaret etti. İlçede esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, çay ocakları ve dernek merkezlerinde de vatandaşlarla bol bol sohbet etti. İlçenin İnönü Caddesi ve Kasap Sokak’ta ki esnafları tek tek ziyaret eden Günnar, Darıca Mahallesinde çay ocaklarında vatandaşlara seslendi. Çayırbağlılar Dernek Lokali’ni de ziyaret eden Günnar, Çayırbağlılar’la da bir süre görüştü. Günnar, günün akşamında ise Düzköy ilçesini ziyaret etti. İlçede bir düğüne katılan Günnar, ardından ilçe park alanında vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
AK Parti hükümetlerinin son 13 yılda yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını anlatan Günnar, çiftçi, besici ve üreticiye yapılan desteklemeleri anlattı. Günnar, “AK Parti olarak birinci atılım döneminde tarımda yapısal dönüşüme ağırlık vererek, çiftçilerimiz için ekonomik ve sosyal boyutları birlikte ele alan bir anlayışı hayata geçirdik. Yaklaşık 6 milyon civarında insanımıza istihdam sağlayan tarımı, ülkemizin gıda güvenliği ve halkımızın sağlıklı beslenmesi açısından önemli bir sektör olarak değerlendirdik. Toplam tarımsal destekleme ödemeleri 2002 yılında 1,87 milyar TL iken, 2014 yılında 9,5 milyar TL olarak gerçekleşti. 2003’ten bugüne çiftçilerimize verdiğimiz nakit hibe tarımsal destek toplamı 70 milyar TL’ye ulaştı. 2002 yılından bu yana hayvancılığa verilen destek miktarının toplam destekler içindeki payını 35 kat artırdık. 2002’de 83 milyon TL hayvancılık desteği verilmiş iken, 2014 yılında hayvancılığa verilen desteği 2,9 milyar TL’ye yükselttik. Hayvancılık desteklerinin toplam destekler içindeki oranı 2002 yılında yüzde 4,4 iken, bu oranı 2014 yılında yaklaşık yüzde 30’a ulaştırdık” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!