AK Parti Şahinbey'de görev değişimi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Şahinbeyde görev değişimi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 12:50

AK Parti Şahinbey'de görev değişimi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'in Şahinbey İlçesinde yapılan 6'ncı olağan kongrede AK Parti İlçe Başkanlığı İdari ve Mali İşler Başkanı seçilen Süleyman Erçelebi, görevi eski başkan Serdar Sert'ten devraldı. Eski ve yeni başkanlar, birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi.
AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı İdari ve Mali İşler Başkanı görevini devralan Süleyman Erçelebi, devir-teslim törenine katılarak kendisine destek olanlara teşekkür etti. Yeni görevine başlamaktan duyduğu gurur ve mutluluğu ifade eden Erçelebi, "AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı'nda partimize ve demokrasiye yakışan şekilde görev degişimleri yapılıyor" dedi.
Görevi teslim aldığı Serdar Sert'e şimdiye kadar yaptığı hizmetler için teşekkür eden Erçelebi, "Millete hizmet etmek için kararlılık lazım, vizyon lazım. Hepsinden de önemlisi aşk ve iştiyak lazım. Elhamdülillah bu aşk, yönetim kadrosu olarak bizlerde mevcut. Bizler büyük bir davanın içindeyiz. Makamlar ve mevkiler ise gelip geçicidir. Bizim ister makamda olalım ister olmayalım verdiğimiz mücadele de çizgimiz de duruşumuz da asla değişmez. Bizim için asıl olan halka ve Hakk'a hizmettir" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!