AK Parti Nevşehir Teşkilatı Üyeleri İle İstişare Ediyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Nevşehir Teşkilatı Üyeleri İle İstişare Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:08

AK PARTİ TEŞKİLATI ÜYELERİ İLE İSTİŞARE EDİYOR

1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları üyeleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda AK Gençler, partiye üye 32 bin kişiye cep telefonları ile ulaşarak, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekiyor.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile AK Parti Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’in koordinasyonunda bir araya gelen AK Parti Gençlik Kolları üyesi 12 genç, seçime artık sayılı günler kala yoğun tempo içerisinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda AK Parti Seçim Koordinasyon merkezinde görev yapan 12 genç, partiye üye 32 bin AK Parti’li üyeye cep telefonları ile ulaşarak, 1 Kasım 2015 günü yapılacak seçimlerin taşıdığı öneme dikkat çekip, üyelerden daha etkin bir çalışma yapması çağrısında bulunuyorlar.
Türkiye’nin lider ülke konumuna ulaşmasında 1 Kasım seçimlerinin ciddi bir değer taşıdığını üyelere aktaran AK Parti Gençlik kolları üyeleri, AK Partiye mensup üyelerden, en az 1 muhalif kişiyi ikna etmelerinin seçimde büyük bir önem taşıyacağını dile getirerek bu doğrultuda çaba harcamalarını istiyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!