AK Parti Milletvekillerinden, Kahta İlçesine Teşekkür Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekillerinden, Kahta İlçesine Teşekkür Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 13:03

AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLLERİNDEN KAHTA İLÇESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yüzde 82.8 oy oranı ile AK Parti’ye verdiği destekten dolayı AK Parti Adıyaman Milletvekilleri tarafından Kahta İlçesine teşekkür ziyaretinde bulunuldu.
1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den Adıyaman Milletvekili seçilen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, Salih Fırat, İbrahim Halil Fırat ve AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Taş, Kahta ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Kahta İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve AK Parti Kahta İlçe Teşkilat Başkanı Engin Akel hazır bulundu. 1 Kasım seçimlerinde milli iradenin tecelli ettiğini belirten AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, “1 Kasım seçimlerinde milletimiz, istikrardan ve huzurdan yana tercihini kullanmıştır" İfadelerini kullandı.
1 Kasım seçimlerinden önce bazı kesimlerin aydınlık Türkiye’yi karatmak istediklerini belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Yakup Taş: “Kahta Halkı mazlumların yüzünü güldürdü, zalimleri ise üzdü. Onlar hep sırtını bir yerlere verdiler, AK Parti ise kuruluşundan beri sırtını millete vermiştir" şeklinde konuştu. 1 Kasım seçimleri öncesi üç muhalefet partisi ve şer odakların birleştiğini söyleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise “Üç muhalefet partinin de niyetlerinin iktidar olmak, devlet yönetmek değildir. Bizler 7 Haziran sonrası Türkiye’yi hükumetsiz bırakmamak için beraber koalisyon kuralım dedik, yanaşmadılar. Milletimizde Türkiye’nin sorunlarının AK Parti’den başka çözecek kimsenin olmadığını görerek 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi destekledi” ifadelerini kullandı.
AK Pati Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise, yaptığı konuşmada, Kahta’nın yüzde 82.8 oy oranıyla huzura, güvene ve istikrara oy verdiğini söyleyerek 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin zaferi için emek sarfeden herkese teşekkürlerini belirtti. Şer odaklarının ülkemizi kaosa sürüklemesine izin vermedikleri için Kahta halkına teşekkürlerini ileten AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara “Silahla bu ülkeye, bu millete diz çöktüreceğini zanneden terör örgütüne ve paralel örgüte haddini bildirdiğiniz için ve siyaseti dizayn etmeye çalışan medyaya yerini hatırlattığınız için Kahta halkına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kahta halkının, her zaman inancına, değerlerine saygıda bulunanların ve kendisine hizmetkar olanların yanında olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise; “En hayırlınız başkasına faydalı olandır. Bizim inancımızın gereği budur. Bizim Yegane güç aldığımız kaynak milletimizin kendisidir. AK Parti, gücünü, bir sermaye grubuna, bir sınıfa, bir zümreye, bir medyaya dayanmıyor. AK Parti gücünü, bu milletten alıyor. AK Parti her ne kadar 13 yıllık bir parti gibi görünse de, mayası çok eskiye dayanır. Ak Parti’nin mayasının kökünde Selçuklu, mazisinde Osmanlı vardır. 1 Kasım seçimlerinde aldığımız bu sonuçla yükümüz daha da ağırlaşmıştır. Bize desteğini esirgemeyen aziz Kahta halkına minnet borçluyuz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!