AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç’tan Amasralı’ya Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç’tan Amasralı’ya Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 16:14

AK PARTİ BARTIN MİLLETVEKİLİ VE ADAYI YILMAZ TUNÇ; MERKEZ İLÇE BAŞKANI ALİ EYÜPUSTAOĞLU, İL KADIN KOLLARI BAŞKANI YASEMİN DORA KURTKAYA VE BAZI TEŞKİLAT MENSUPLARI İLE BİRLİKTE BARTIN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI SİNAN AMASRALI'YI ZİYARET ETTİ.

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç; Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Şoförler ve Otomobilciler odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı’yı ziyaret etti.
“HALKIMIZIN ALIM GÜCÜ ARTTI”
Karşılıklı görüş alışverişinde geçen ziyarette Milletvekili Tunç, Bartın’daki araç sayısının 2002’de 18 bin iken bugün itibari ile 44 bine ulaştığını söyledi. Bartın’daki alım gücünün arttığını işaret ederek Türkiye’nin ekonomiden sağlığa, emniyetten adalete, eğitimden tarıma, turizmden sanayiye her alanda büyük bir kalkınma sürecine girdiğini söyledi.
“BARTIN’DAKİ 44 BİN ARAÇ HERŞEYİ GÖSTERİYOR”
Milletvekili Tunç, Muhalefet partileri görmezden gelse de halkın refah seviyesinin 13 yıl içerisinde arttığının net bir şekilde görüldüğünü belirterek, “80 yıllık Cumhuriyet tarihimizde Bartın’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 18 bine ulaşabilmişken AK Parti iktidarı döneminde Bartın’da trafiğe 26 bin araç eklenerek bugün 44 bine ulaşması her şeyi gösteriyor" dedi.
Milletvekili adayı Tunç ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Sinan Amasralı ise Meclis çalışmalarındaki gayretli çalışmalarından, Bartın’a büyük yatırımların gelmesinde ve başarılı bir şekilde Bartın’ı temsil ettiği için Bartın Milletvekili ve adayı Tunç’a teşekkürlerini iletti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!