AK Parti, milletvekili adaylarını Çan ve Biga'da tanıttı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti, milletvekili adaylarını Çan ve Bigada tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2018 14:15

AK Parti, milletvekili adaylarını Çan ve Biga'da tanıttı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’de, AK Parti’nin 24 Haziran seçimleri için belirlenen 4 milletvekili adayı ilçelerde tanıtılmaya başlandı. Çan ve Biga ilçesinde düzenlenen programlarda, birinci sıra milletvekili adayı Bülent Turan, ikinci sıra milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, üçüncü sıra milletvekili adayı Furkan Sezer ve dördüncü sıra milletvekili adayı Fırat Akgün halka tanıtıldı.  

Cuma akşamı Çan ilçesinde, Cumartesi akşamı ise Biga ilçesinde milletvekili aday tanıtım programı düzenlendi. AK Parti milletvekili adayları Bülent Turan, Julide İskenderoğlu, Furkan Sezer ve Fırat Akgün, Çan ilçesinde Kale Grubu’nun geleneksel iftar yemeğine katıldı. Adaylar daha sonra ise AK Parti Çan İlçe Teşkilatınca, Çan Belediyesi Nadir Pazarbaşı Düğün Salonunda düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında vatandaşlarla buluştu. Adaylar, son olarak sahur programında ise sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Çan halkıyla bir araya geldi.

Programa, Çan Belediye Başkanı AK Partili Dr. Abdurrahman Kuzu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Üstün, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, AK Parti Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsel Dirlik, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Biga Belediyesi Köşklübağ Düğün Salonunda İlçe Teşkilatınca düzenlenen iftar yemeğinin ardından, birinci sıra milletvekili adayı Bülent Turan, ikinci sıra milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, üçüncü sıra milletvekili adayı Furkan Sezer ve dördüncü sıra milletvekili adayı Fırat Akgün halka tanıtıldı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti'nin Çanakkale’ye ve Biga’ya kazandırdığı hizmetlerin takdirle izlendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Yapımı sona eren Biga Devlet Hastanemiz bölgede emsali olmayan bir sağlık tesisi olmuştur. Yaptığımız yollar ile Çanakkale-Bandırma güzergahı daha hızlı ve daha güvenli hale gelmiştir. Biga ilçe başkanlığımızı da çalışmalarından ötürü kutluyorum. Bu azimli çalışmalarını seçimden zaferle ayrılana kadar sürdüreceklerine inanıyorum. Bu halk yapılanları görüyor ve bize yeniden görev vereceğine ve partimizi birinci sıraya taşıyacağına inanıyorum. Siyasetteki haliyle, nüfusuyla, sanayisiyle Çanakkale´mizin en özel bölgelerinden bir tanesidir. Biga´da daha çok işimiz var. Biz şimdiye kadar alt yapı ile uğraştık. Bu yıl Biga´ya yüz bin metrekare taş veriyoruz. Biga´mızın sanayisine, turizmine, tarımına katkı sağlayacağını düşündüğümüz adımları atacağız. Bandırma´ya kadar gelen treni Biga´ya getiriyoruz."

Program, milletvekili adayları ve teşkilat üyelerinin yaptığı mahalle gezileriyle sona erdi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!