AK Parti Milletvekili Adaylarına Adilcevaz’da Yoğun İlgi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Adaylarına Adilcevaz’da Yoğun İlgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 09:14

ADİLCEVAZ'DA AK PARTİ ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, milletvekili adayları M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik, Adilcevaz’da STK temsilcileri, esnaflar, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
Adilcevaz Belediyesi Proje ve Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün Bitlis için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Gürsoy, AK Parti’nin tek başına iktidar olması halinde Bitlis ve ilçelerinin önemli bir fırsat yakalayacağına değinerek, "Önümüzde ülkemizin geleceğinin şekilleneceği bir seçim var. 7 Haziran’da bir seçim yaşadık ve bu seçim sonucunda tek başına iktidar çıkarabilecek bir ortam oluşmadı ve bu nedenle tekrardan 1 Kasım’da seçim yapılması kararı alındı. 7 Haziran’dan beri ülkemizin durumu ortadadır. Hiçbir parti ile koalisyon hükümeti kurulamadı. Aynı zamanda bölgemizde hiç istemediğimiz hadiseler yaşanmaya başladı. Esnafımız, çiftçimiz kan ağlıyor. Birçok çiftçimizin mahsulü tarlalarda kaldı. Artık 1 Kasım seçimlerinde el ele verip AK Partiyi tek başına iktidar yapmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi Milletvekilimiz Vedat Demiröz, partimizin genel başkan yardımcısı oldu. Artık bundan sonra siyasi alanda elimiz güçlendi. Elimize geçen bu fırsatı çok iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Artık küskünlüklerimizi bırakmamız lazım. Artık ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için AK Parti’yi inşallah bu sefer tek başına iktidar yapacağız. Adilcevaz’ımızın kalkınması tarım ve turizm ile olacaktır. İnşallah AK Parti iktidarında milletvekillerimizin destekleriyle ilçemize çok güzel hizmetler getirip bu güzel ilçemizi layık olduğu yere getireceğiz" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, ülkenin huzuru ve geleceğinin AK Parti sayesinde olacağına vurgu yaptı. Partisinin seçim bildirgesi hakkında STK temsilcileri ve muhtarları bilgilendiren Vedat Demiröz, muhtarların maaşlarının bin 300 TL olacağının müjdesini verdi. Demiröz, ülkenin istikrarı için AK Parti’nin güçlü bir şekilde tek başına iktidar olması gerektiğini ifade ederek, "Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar çıkmadı. Ancak yapılan koalisyon görüşmeleri sonucunda hiçbir parti koalisyon kurmaya yanaşmadı. Çünkü bunların amacı ülkeyi yönetmek değil, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerin önünü kesmekti. İnanıyorum ki sizlerin desteğiyle 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi tek başına iktidar yaparak ülkemizi tekrardan istikrar ve huzura kavuşturacağız. 7 Haziran seçimlerinde malum partilerden biri barajı aşarak meclise girdi ve bu kapsamda onların çözüm sürecine katkı sağlayacaklarını beklerken, bunlar kalkıp ülkemizi kaos ortamına sürüklediler ve teröre destek verdiler. Artık bu ülkede terörü bitirene kadar mücadelemiz devam edecek. Halkımız, devletimizin yanlarında olduğunu bilsinler. Artık bu ülkede terör estirmek isteyenlere fırsat verilmeyecek. Bizim öncelikli görevimiz Türkiye’de barışı sağlamak ve kan dökülmesini engellemektir. Bu ülkedeki barışı, kardeşliği ve dostluğu sürdürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Aynı zamanda bir diğer malum parti ise ne hikmetse her şeye hayır dedi. Bunların amacı ülkeye hizmet etmek değil. Bunlar zaten ülkeyi yönetmeye hazır değiller. Bu yüzden sorumluluk almaktan kaçtılar. Sizlerden AK Parti’ye güçlü bir şekilde destek vermenizi istiyorum. Bildiğiniz gibi partimizin genel başkan yardımcılığı görevine getirildim. Bana verilen bu görev Bitlis için önemli bir fırsattır. İnşallah AK Parti’nin tek başına iktidar olması halinde ilimize ve ilçelerimize çok güzel hizmetlerimiz olacak. Halkımız çok sevdiği Zeki Peker’i mecliste görmek istedi. Alın size Zeki Peker’i getirdik. İnşallah Zeki Peker ve Ahmet Çelik kardeşlerimizle birlikte ilimize çok güzel hizmetler getireceğiz. Bizim bizden başka dostumuz yok. Onun için hep birlikte el ele verelim. Benim sizlerden istirhamım ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için elinizi vicdanınıza koyarak oylarınızı kullanın. İnşallah sizlerin desteği ve dualarıyla AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağız" diye konuştu.
Milletvekili adayları M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ve Adilcevaz eski Belediye Başkanı Adnan Göksoy da birer konuşma yaptı.
Program sonunda vatandaşların milletvekili adaylarına gösterdikleri yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!