AK Parti Milletvekili Adayları Basın Toplantısı Düzenledi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Adayları Basın Toplantısı Düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2015 15:19

AK PARTİ ADAYLARI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru ile İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. İlçe belediye başkanlarının da hazır bulunduğu programda Başkan Toçoğlu, sürecin tüm AK Parti ailesine hayırlı olmasını temenni etti.
İl Başkanı Fevzi Kılıç, “11 Şubat’ta başlayan aday adaylık başvuru sürecimizde 73 aday adayımız başvuruda bulunmuştu. STK temayül yoklaması, anket çalışmaları, mülakatlar sonucunda Sayın Başbakanımızın başkanlığında kurulan üst kurul tarafından belirlenen 7 milletvekilli adaylarımız belirlenmiş oldu. Milletvekilli listesine giremeyen aday adaylarımız da aday olan arkadaşlarımızla beraber çalışacaklarını ifade ettiler” diye konuştu. Kılıç açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “İnşallah 7 milletvekilli adayımızla Genel Seçimlere bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız. 7 Güzel İnsan Ankara’da sloganıyla çıktığımız seçim sürecinde tüm belediye başkanlarımızla, teşkilat mensuplarımızla el ele, omuz omuza ve gönül gönüle vererek; 7 güzel insanı Ankara’ya yollayacağız. İnşallah vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Toplantının devamında söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları birlik ve beraberlik mesajları verirken; 7 Haziran’da önemli bir zafer kazanılacağının altını çizdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!