Ak Parti Milletvekili aday adayı Çağan Gazeteciler Cemiyetinde

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Milletvekili aday adayı Çağan Gazeteciler Cemiyetinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 14:27

Ak Parti Milletvekili aday adayı Çağan Gazeteciler Cemiyetinde

Haberin Devamı

Şeyda AŞATIR/KAYSERİ, (DHA)-AK Parti’den 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Kayseri’den milletvekilli aday adayı olan gazeteci Deniz Çağan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ, “Partilerde hummalı bir çalışma var. Bunların içinde gazetecilerinde olması bizim için gurur meselesi. Bugün Deniz Çağan’ı ağırlıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ne kadar gazeteci olursa bizim için o kadar iyi olur. Bugüne kadar avukatların, doktorların büyük bir ağırlığı olduğunu biliyoruz mecliste. Gazetecilerin az sayıda olduğunu biliyoruz. Zannedersem 12 tane gazeteci milletvekili var. Dolayısıyla meslektaşımız olsun meclise gitsin, uzayan kol bizden olsun. Deniz Çağan’ı burada ağırlamaktan da son derece memnunuz.” ifadelerini kullandı.

Deniz Çağan ise, Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ’a ziyareti kabul ettikleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Aday adaylığımızı baba ocağı, ata yurdumuz Yozgatlılar Derneğinde açıklamıştık. Bugünde yine ata yurdumuz Gazeteciler Cemiyetinde mesleğimize bu ziyareti yapmayı uygun gördük. Geçtiğimiz hafta Yozgatlılar Dernekleri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bir karar alındı ve aday adaylığımız konusu destekleneceği söylendi.” dedi. Yozgatlıların TOKİ istediği ile ilgili Çağan, “Bizde TOKİ ya da diğer işlerle alakalı seçilmemiz halinde bu işleri takip edeceğimizi zaten söyledik. Hızlı bir süreç başladı. Pazartesi günü Kayseri’de bulunan metropol belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Teşkilatımızın ilçe başkanlıklarını da ziyaret ettik. Bütün Kayseri İlçelerini ziyaret ettik. Temayülden önceki son toplantımızı yapmak istedik. İnşallah sizin desteklerinizle listede yer alarak, sizin desteklerinizle mecliste yer almak isteriz. Burada verdiğimiz sözleri sayın başkanım bize hatırlatın, yerine getirmediğimiz halinde bir daha bu işi yapamama noktasına gelelim.” diye konuştu.

 

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!