AK Parti milletvekili aday adayı Bayraktar çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti milletvekili aday adayı Bayraktar çalışmalarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 11:21

AK Parti milletvekili aday adayı Bayraktar çalışmalarını sürdürüyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti milletvekili aday adayı Hakan Bayraktar temayül yoklaması öncesi parti içi gezilerini sürdürüyor.

AK Parti 27'inci dönem milletvekili aday adayı olan doktor Hakan Bayraktar, 24 Haziran’dan yapılacak genel seçimler öncesi parti teşkilatlarına yönelik geziler düzenliyor. Bayraktar, önceki gün merkezde bulunan bazı sendika ziyaretlerinin ardından Bünyan,Pınarbaşı,Sarız,Akkışla,Sarıoğlan,Felahiye  ve Özvatan  ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Bünyan ilçe teşkilatını ziyaret eden Bayraktar, ilçe yönetimi tarafından ilgiyle karşılandı. Hakan Bayraktar’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren İlçe Başkanı Özkan Altun, "Sayın doktorum bizlerin sizlerden istediğimiz şey,teşkilat mensuplarımızın sizlere ulaşılır olmasıdır. Sorunlarımızı paylaşan birinin olmasını istiyoruz. Bunu da sizin yapacağınıza inanıyoruz” dedi.

Bayraktar ise, güler yüzle karşılanmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Bayraktar, "Sayın başkanım bizim kapımız herkese açık. Telefonum 7-24 saat sizlere açık. Benim temel amacım ülkeme iyi  ve güzel hizmetler sunmak. Özellikle sağlık turizminde bir şeyler yapmaktır. Bu kutlu yürüyüşe çıkmamızın tek amacı var o da bu güzel ülkeme  hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

Bayraktar, ilçe gezilerinde ülke gündemi ile ilgili konulara değindi. Sağlık konusunda çalışmalarının olduğunu belirten Bayraktar, milletvekili olursa Kayseri’nin dünya sağlık merkezi olması için çalışma yapmayı planladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!