AK Parti Milletvekili Aday Adayı Atasoy, Çalışmalarıyla Dikkat Çekiyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Atasoy, Çalışmalarıyla Dikkat Çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 17:24

AK Parti Ankara Milletvekili aday adayı Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
AK Parti, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlere güçlü isimlerle hazırlanıyor. AK Parti Ankara milletvekili aday adayları arasında dikkat çeken isimlerden Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, başarılarıyla öne çıkıyor.
Türkiye Sanayici iş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ve Arap Devletler Birliği işbirliğiyle Ortadoğu Devletleri Barış Zirvesi, Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletler Birliği Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohammed el fattah Naciri başkanlığında her yıl Ankara’da yapılıyor.
ORTADOĞU DEVLETLERİ BARIŞ ZİRVESİNE KATILAN DEVLETLER
Ortadoğu Devletleri Barış Zirvesi’ne çok sayıda devlet katlıyor. Zirveye katılan devletler; Irak Cumhuriyeti, Suriye Arap Cumhuriyeti, Lübnan Cumhuriyeti, Ürdün Haşimi Krallığı, Suudi Arabistan Krallığı, Bahreyn Krallığı, Katar Emirliği, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman Sultanlığı, Cibuti Cumhuriyeti, Komorlar Federal İslam Cumhuriyeti, Yemen Cumhuriyeti, Kuveyt Devleti, Mısır Arap Cumhuriyeti, Libya Devleti, Tunus Cumhuriyeti, Filistin Devleti, Cezayir Demokratik, Halk Cumhuriyeti, Fas krallığı, Moritanya İslam Cumhuriyeti, Sudan Cumhuriyeti, Somali Federal Cumhuriyeti.
ATASOY TÜRKİYE İLE ARAP DEVLETLER ARASINDA CUMHURİYET TARİHİNİN EN GENİŞ KAPSAMLI EKONOMİ, KÜLTÜR, EĞİTİM, VE TİCARET ANTLAŞMALARI YAPTI
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletler Birliği Türkiye temsilcisi Büyükelçi Mohammed El fattah Naciri başkanlığında Türkiye Cumhuriyeti ve Arap Devletler Birliğine üye 22 Arap Devletiyle Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en geniş kapsamlı ekonomi, ticaret, ithalat, ihracat, eğitim, kültür, antlaşmaları yaptı.
NEZAKET EMİNE ATASOY DÜNYA DEVLETLERİNDEN ÖDÜLLER ALDI
Nezaket Emine Atasoy Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı sıfatıyla ve iş Kadını sıfatıyla Türkiye de ve uluslararası camiada yapmış olduğu çalışmalar dan dolayı Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Arap Devletler Birliği Genel Sekreteri Nebil El Arabi’den 22 Arap Devleti adına ödüller aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!