AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatından Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatından Başkan Büyükkılıça ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 17:18

AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatından Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ile 30 kişilik yönetim kurulu üyesi, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları ve 2018 yılı yatırım programı hakkında bilgi aldı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi örnek ve referans bir belediyedir. Bunu kolay elde etmemiştir. Uzun, ciddi, tüm kurumlar ile koordineli ve planlı bir çalışma sonucu gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler neticesinde bu isim ile anılmaya başlanılmıştır. Yani çalışarak elde edilmiştir. Belediye çalışanlarının birlik ve beraberlik içerisinde zaman mefhumu olmadan çalışılması ile büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar gerçekleştirilmiştir. Bu tüm kuruluşlar, şirketler ve büyük organizasyonlar için geçerlidir. Sizler gibi genç ve dinamik bir kadronun da başarılı hizmetlere vesile olacağınına inancım tamdır“ 

AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke ise, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, ilçede yaşadıkları için belediyenin hizmetlerinden faydalandıklarını söyledi.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!