AK Parti Marmaris Teşkilatı kadınlar günün kutladı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Marmaris Teşkilatı kadınlar günün kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 22:09

AK Parti Marmaris Teşkilatı kadınlar günün kutladı

Haberin Devamı

 

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi AK Parti Teşkilatı, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" kapsamında Armutalan Kültür Merkezi'nde düzenlediği etkinlikle kadınlar gününü kutladı.
AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı, Armutalan Kültür Merkezi'nde '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' kapsamında kutlama etkinliği düzenledi. Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP İlçe Başkanı Kemal Kalemci, vatandaşlar ve çok sayıda partili kutlamaya katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler adına bir dakika saygı duruşu ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla etkinlik başladı. İlk olarak Marmaris Kadın Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Ayşegül Mungan, AK Parti döneminde kadınlarla ilgili çıkartılan yasalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Partili kadınlar tarafından oluşturulan koronun çeşitli şarkıları seslendirmesi ve "Kadına şiddet" konulu mini tiyatro oyunu sahnelendi. Program sonunda AK Parti İlçe Başkanı Ülgen, tüm kadınlar adına Kadınlar Kolu Başkanı Elmas Bozkır'a çiçek takdim ederek teşekkür etti. 
Yeni yasalarla kadınların haklarının korunması için seferber olunduğunu vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Ülgen, "Eğitim aileden başlar. Ailelere büyük görev düşmektedir. Kadınlarımız bizler için çok önemlidir. Dünya Kadınlar Günü'nü canı gönülden kutluyorum" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!