AK Parti Malatya Milletvekili Ve Milletvekili Adayı Şahin:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Malatya Milletvekili Ve Milletvekili Adayı Şahin:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 19:06

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN'İN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Türkiye’yi yeniden inşa edeceklerini vurguladı. AK Parti’nin 13 yıl boyunca verdiği her sözü yerine getirdiğini belirten Şahin, “Türkiye 13 yılda her alanda büyüdü, kandan medet umanlara fırsat vermeyin” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Çınarlı Cami çevresi esnaflarını, Mısır Çarşısı esnaflarını, Bem-Bir-Sen ve Büro Memur-Sen sendikalarını ziyaret etti. Şahin, ilk olarak Çınarlı Cami çevresi ve Mısır Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların büyük ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Şahin, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim için dua ve destek istedi.
“ESNAFA BİRÇOK MÜJDEMİZ VAR”
Milletvekili Şahin, “13 yıl boyunca sizlerin, yani esnafımızın yanında olduk. Bu doğrultuda esnaflara birçok müjdemiz var. Esnafa düşük faizli kredi uygulamamızı sürdüreceğiz. İşveren primi indirimindeki 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu kaldıracağız. Yine esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Seçim beyannamemizde esnaflarımıza önemli bir yer verdik. Gelin bu projeleri hayata geçirme adına beraber yürüyelim. AK Parti verdiği sözü tutar, bu 13 yıl boyunca böyle olmuştur” şeklinde konuştu.
“SAHADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ”
Milletvekili Şahin, daha sonra Bem-Bir-Sen ve Büro Memur-Sen sendikalarını ziyaret ederek, sendika temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Şahin, "Vatandaşlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle hayatımızın müşterek olduğunu biliyoruz. Sizlerle aynı tempoda bu ülke insanlarının sorunlarını çözmek için hiçbir zaman için sahalarda izimizi eksik etmedik. Sahada izinin olmadığı bir siyasetçinin harmanda yüzünün olmadığı gibi, bizde bu duruma düşmemek için elimizden geldiğince bütün insanlarımızla, insanlarımızın iştigal etmiş oldukları mesleki teşekküllerle, esnafımızla, tüccarımızla, köylümüzle, kentlimizle siyaseti müşterek yapmaya gayret gösterdik. AK Parti’yi diğerlerinden farklı kılan yegane unsurda budur" diye konuştu.
“KODLARI YENİDEN BELİRLEYECEĞİZ”
Mustafa Şahin ülkenin kodlarını yeniden belirleyeceklerini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sahada ’savaşa hayır’ nutukları atanlar, insanlarımızı ötekileştiriyor. Doğu ve Güneydoğu’da etnik kökene dayalı siyaset yapmaya çalışan ve PKK terör örgütü denilen lanetli bir terör örgütünün siyasi taşeronluğunu yapan bir siyasi parti de son günlerde görüyorsunuz gencecik yavrularımızı alıyorlar, ’savaşa hayır’ diyorlar. Savaş kiminle olur? Nizami bir düzene sahip olan ordular arasında olur. Ama bunlar haince, kalleşçe, alçakça sadist bir düşünce ile masum polislerimizi gidip gece yarıları sabaha karşı uykularında katlettiler. Asfaltların altına o menfezlerin içerisine bombalar döşeyerek ’belki bir gün lazım olur’ düşüncesiyle masum insanlarımızı katlettiler. Ortaya koymuş oldukları bu tavra karşı devletin güvenlik güçlerinin vermiş olduğu mücadele neticesinde ortaya çıkan tabloya savaş diye karşı çıkıp ve ’savaşa hayır diye’ sloganlar atarak, bu ülkenin seçilmişlerine özellikle Cumhurbaşkanına ’diktatör’ yaftasını yapıştıranları da burada kınıyorum. Çalışanıyla işvereniyle yaşanabilir bir ülkenin inşallah kodlarını yeniden belirledik ve belirleyeceğiz."
“MEDET UMANLAR VAR”
1 Kasım’da ülkenin yeniden kendi kodlarına döneceğini ifade eden Şahin, “Bin 800 rakımlı tepelerdeki köylerde yaşayan insanlarımıza gidiyoruz. O insanlarımız orada sahipleniyorlarsa, biz de hükümet olarak iktidar onları olarak sahiplenmek zorundayız. O insanlarımızın da oradaki yaşam standartlarını yükselteceğiz. Biz hükümet olarak sizlerin sorunlarını sahiplenip, sizlere sahip çıkmak zorundayız. Amacımız bu. Ama onlara baktığımızda onların böyle bir dertleri yok. Bu ülkede bugüne kadar kandan ve terörden medet ummaya çalıştılar. Ama biz bunların tümünü elimizin tersi ile ittik. Ülkeyi yeniden inşallah şekillendireceğiz. Ziyaretlerimiz esnasında görüyoruz. MHP’lisi, CHP’lisi, HDP’ye de belki inat olsun diye oy verenlere konuşuyoruz. ‘Biz kesinlikle 7 Haziran’da yapmış olduğumuz yanlışa düşmeyeceğiz’ diyorlar. Allah’ın izni ile Saadet Partili kardeşlerimiz de aynı düşünce içerisinde. 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerin bir dönüm noktası ve önemli bir dönemeç olduğunu insanlarımız söylüyorlar. Onun için elimizden geldiğince bu seçimleri önemseyeceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!